A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Відеоурок виробничого навчання з професії Електрозварник ручного зварювання

Дата: 15.11.2020 00:27
Кількість переглядів: 553

       Карантин  через корона вірус – це виклик для всіх  освітян. Педагоги разом із батьками та здобувачами освіти опинилися у стресовій ситуації без чітких алгоритмів дій, інструкцій, а також сам на сам із ключовим питанням - як організувати процес дистанційного навчання.

 

   Успіх роботи в умовах карантину залежить від активної взаємодії всіх учасників  освітнього процесу, технічних можливостей та, насамперед, навичок педагогів у сучасних інформаційних та цифрових технологіях.

 

  За умов дистанційного навчання під час карантину педагоги Вознесенського професійного ліцею процес викладання втілюють за допомогою групової роботи у Viber, відео конференціях ZOOM, а також зручного сервісу Google Classroom, який дозволяє  педагогам здійснювати зворотній зв’язок з учнями. Одним із  найефективніших  навчальних інструментів є відео уроки. Адже саме візуалізована інформація сприймається і засвоюється швидше і легше.

 

     Пропонуємо вашій увазі елемент відео уроку виробничого навчання з професії Електрозварник ручного зварювання, знятий та змонтований викладачем професійно-теоретичного навчання Машкіним О.А. за участю майстрів виробничого навчання Кравченко І.О. та Віценцика К.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень