A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

День правових знань у Вознесенському професійному ліцеї

Дата: 26.03.2021 08:13
Кількість переглядів: 116

     25 березня був проведений День правових знань в рамках Комплексного плану спільної роботи Вознесенського професійного ліцею з відділом сектору ювенальної превенції по покращенню правового виховання та профілактиці правопорушень учнів на 2020-2021 навчальний рік.

    Начальник СЮПП Вознесенського районного управління поліції в Миколаївській області, капітан поліції Єгоров Сергій Миколайович разом із інспекторами  сектору ювенальної превенції Кушніром Олексієм Валентиновичем та Ткачем Артемом Анатолійовичем провели для учнів цікаву лекцію на тему: «Протиправна поведінка учнів. Чим це загрожує?». Під час спілкування із здобувачами освіти інспектори СЮП розповідали про кримінальну відповідальність неповнолітніх перед законом України, піднімалися питання заборони тютюнопаління в суспільних місцях, правила поведінки в громадських місцях та у транспорті, адміністративна відповідальність за висловлювання нецензурною лексикою. Лектори акцентували увагу на шкідливість вживання слабоалкогольних, алкогольних напоїв та наркотичних речовин для здоров’я людини, а також наводили приклади скоєних правопорушень під впливом алкоголю та наркотиків.

    Захід проводився із дотриманням всіх протиепідемічних заходів захисту.

   Велика подяка працівникам сектору ювенальної превенції Вознесенського районного управління поліції в Миколаївській області за співпрацю та за проведений День правових знань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень