A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Декада екологічної просвіти

Дата: 04.06.2019 08:34
Кількість переглядів: 217

З 22  по  30  квітня 2019 року в Вознесенському професійному ліцеї проходила декада екологічної просвіти, в рамках якої було проведено ряд заходів екологічного спрямування, пов'язаних  із відзначенням 33-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

Бібліотекар ліцею Орлева  Т.П. підготувала тематичну виставку художніх творів «Чорнобиль. Його уроків людство не забуде».

22 квітня 2019 р. під керівництвом викладача біології Слєпєндяєвої О.В. було проведено позакласний виховний захід на тему: «Збережемо гармонію Землі для майбутніх поколінь».

23-24  квітня 2019 р. вихователь гуртожитку Кіпер Р.О.  організувала перегляд документальних фільмів «Чорнобиль. 25 років після трагедії» та «За хвилину до катастрофи».

24.04.2019  на інформаційних стендах була представлена експозиція на основі Червоної книги України «Природа – це казка, природа – це диво!» з інформацією про рідкісні види рослин та тварин, які зустрічаються на території Миколаївської області.

 26 квітня під керівництвом заступника директора з НВР Усенко О.А. було проведено тематичну лінійку «Чорнобиль в пам’яті людській».

  26 квітня волонтери ліцею взяли участь в акції памяті біля памятного знаку Чорнобильської катастрофи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень