A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Громадянське виховання сучасної молоді

Дата: 29.10.2020 09:12
Кількість переглядів: 121

         26 жовтня 2020року  о 10.00  у Вознесенському професійному ліцеї пройшло чергове засідання методичної комісії класних керівників на тему: «Громадянське виховання сучасної молоді. Професійна освіта у світі».

         На засідання виступали:

-заст. дир. з НВихР  Усенко О.А. з питання нормативно – правового забезпечення соціального захисту дітей,окреслено форми і методи виховної роботи педагогічних працівників із соціально незахищеною категорією учнів. Олена Андріївна зробила  огляд соціального паспорту ліцею; розробила методичні рекомендації до оформлення класних куточків.

- Голова МК класних керівників Мартинова Н.В. з питання шляхів  створення сприятливого психологічного   клімату в колективі;

- класний керівник Пацалова М.О. з доповіддю на тему «Сутність громадянського виховання сучасної молоді»;

- класний керівник Соколовський Б.Б. з доповідю на тему «Досвід викладачів різних країн світу у впровадженні  громадянського виховання молоді»;

- бібліотекар Орлева Т.П., яка зробила огляд новин методичної літератури, методичних листів департаменту освіти і науки, навчально-методичного центру ПТО у Миколаївській області, рекомендацій Міністерства освіти і науки України.

  Роботу засідання супроводжувала  робоча  презентація

Були переглянуті відео:

Про професійну освіту у Європі

Про професійну освіту у Америці

Про професійну освіту у Фінляндії

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень