A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

Дата: 09.11.2018 09:27
Кількість переглядів: 436

     З метою гідного відзначення  74-ї річниці визволення України  від фашистських загарбників, вшанування  ветеранів Другої світової війни та борців за незалежність України в період Другої світової війни, увічнення пам’яті загиблих та збереження традицій старших поколінь, громадянського та патріотичного виховання молоді ліцею, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві у Вознесенському професійному ліцеї був проведений Тиждень військово-патріотичного виховання.

      Протягом тижня були проведені наступні заходи: класні керівники провели виховні години в усіх навчальних групах ліцею «Ми славимо мужність і подвиг Ваш!» із запрошенням ветеранів Другої світової війни та учасника  АТО  - Остаповця Віталія, випускника ліцею; для мешканців гуртожитку вихователем Кіпер Р.О. проведена цікава година пам’яті  «Згадаємо всіх поіменно…».

     Бібліотекарем Орлевою Т.П. оформлено виставку  художніх творів, фотоматеріалів воєнних років, історичної літератури на тему «Присвячується 74-й річниці визволення України від фашистських загарбників в роки Другої світової  війни».

     26 жовтня  проведено мітинг та літературну композицію «Пам'ять про героїв Другої Світової війни вічна». Організовано вахту пам’яті біля обеліска гвардії капітана, Героя Радянського Союзу Осадчого Олексія Антоновича та покладання квітів до підніжжя обеліска членами пошукової групи «Пам’ять». Волонтери ліцею прибрали територію біля обеліска героя війни.

     Ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих в роки Другої  світової війни. Ми шануємо і будемо шанувати пам'ять про героїв, полеглих в боях за наше майбутнє, за наше життя.

     Вічна слава полеглим героям війни, велика шана ветеранам Другої  світової війни!

 

                  Народу мир потрібен, як вода,

             Як хліб і сіль...

              І він його доб’ється,

              Ганьба і смерть тому, хто напада,

             І вічна слава тим, хто не здається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень