A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології

Дата: 01.10.2018 10:22
Кількість переглядів: 390

20 вересня 2018 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області  на базі Вознесенського професійного ліцею проведено засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Формування предметних і ключових компетентностей за новими програмами. Шляхи отримання очікуваних результатів навчально-пізнавальної діяльності учнів».

З метою реалізації практичної складової заходу для учасників засідання проведено відкритий урок з біології "Віруси" для учнів групи №95 І курсу з реалізації мети "Формування предметних і ключових компетентностей засобами ІКТ" (Слєпєндяєва Олена Вікторівна, викладач хімії та біології ВПЛ).

Петрова Людмила Михайлівна, викладач Вонесенського професійного ліцею, ознайомила присутніх зі створенням та використанням online-тестів та поділилася власним досвідом роботи по використанню Classroom, додатку Google-диску. Присутні із задоволенням виконували тестові завдання, знайомилися з інструментарієм, ділилися своїми думками щодо можливостей застосування методики у своїй педагогічній діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень