A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Випуск кваліфікованих робітників в умовах воєнного стану

Дата: 01.06.2022 10:26
Кількість переглядів: 98

30 та 31 травня 2022 року в нашому ліцеї відбулася  Державна кваліфікаційна атестація з використанням сервісу відеоконференції Google Meet.

 Привітали випускників директор ліцею, Путієнко Сергій Павлович та адміністрація ліцею. Захист розпочався хвилиною мовчання в пам'ять загиблих захисників та захисниць України під час воєнних дій на території нашої держави та зі звучання Гімна України.

   Свої знання високого та достатнього рівня продемонстрували:

учні групи №1 з професії Електрозварник ручного зварювання; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

Учні групи №2 з  професії Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; електромонтажник силових мереж та електроустаткування.

Учні групи №3 з професії Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних; продавець продовольчих товарів.

Учні групи №9 з професії Опоряджувальник будівельний.

    Класні керівники навчальних груп підготували цікаві відеоролики «Наше ліцейне життя!». Випускники переглянули фотоматеріали  та згадали яскраві моменти ліцейного життя під час навчання в ліцеї.

    Бажаємо нашим випускникам мирного неба, легких шляхів, правильних рішень, позитиву, щастя, здійснення самих заповітних бажань, сил для нових звершень... Ви молодці, нам вас буде дуже не вистачати.

    Хай щастить вам у житті!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень