A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Спорт – це здоров’я і краса!

Дата: 20.09.2019 10:47
Кількість переглядів: 207

   З метою пропагування здорового способу життя учнівської молоді, сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, ідеї мирного співіснування держави і народів, залучення до занять фізичною культурою та спортом у Вознесенському професійному ліцеї проведено Олімпійський тиждень з 09 по 14 вересня 2019 року.

    Протягом Олімпійського тижня проведено ряд цікавих заходів. Класними керівниками проведено Олімпійський урок на тему: «Видатні спортсмени Миколаївщини - гордість України!».

Керівником фізичного виховання Кіпером С.С. проведено урок-диспут з учнями I курсу з олімпійської тематики «Найкращі спортсмени Миколаївщини – гордість України». Під час диспуту заступник директора з НВихР Усенко О.А. представила «яскраву зірочку спорту України з пауерліфтингу» учня ІI курсу групи № 93 Секкера Костянтина – майстра спорту з PL RAF України та Богдана Миколу - учасника Всеукраїнських змагань з волейболу 2019 року серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Вихователем гуртожитку Кіпер Р.О. та Радою гуртожитку організовано конкурс малюнків на асфальті для мешканців гуртожитку, який пройшов під гаслом: «Спорт – це здоров’я і краса!». 

Запам’ятається учням надовго урочиста лінійка до Дню фізичної культури і спорту      «Ліцейна родина – спортивна родина». Розпочалася лінійка урочисто, зі звучання Державного   Гімну України, кращі спортсмени підняли Прапор країни. Привітав учнів зі святом директор ліцею Путієнко Сергій Павлович та нагородив спортивну команду Вознесенського професійного ліцею за зайняте I місце в XVIІI молодіжних спортивних іграх серед учнів професійно-технічних навчальних закладів районів і міст Миколаївської області у 2018-2019 навчальному  році.

Сподобався учням показовий виступ Ісакова Миколи, учня групи №1 І курсу, який має червоний пояс із карате. Вже за традицією відбувся парад спортсменів ліцею та передача Олімпійського вогню учнями ІІІ курсу учням І курсу .

         Хореографічний колектив ліцею «Калейдоскоп» під керівництвом художнього керівника Процак І.М. привітав присутніх запальним таночком «Тусовка», а вокалісти ліцею підтримали спортсменів українськими піснями.

    16 вересня під час ранкової лінійки відбудеться нагородження найкращих спортсменів ліцею та навчальні групи  за підсумками змагань. Ними стали:

І місце – група № 1  І курсу.

 ІІ місце – група № 3 І курсу.

 ІІІ місце – група № 89 ІІІ курсу.

Педагогічний та учнівський колективи ліцею бажає всім бути здоровими та щасливими,   витривалими та спортивними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень