A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Іщук Павло - переможець II етапу обласної онлайн-олімпіади з навчальних предметів професії «Штукатур» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області

Дата: 30.04.2021 10:59
Кількість переглядів: 96

   27 квітня 2021 року департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області дистанційно проведено II етап обласних онлайн-олімпіад з навчальних предметів професійної підготовки серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області.

Організація заходу відбулася з використанням можливостей платформи Google: трансляція змагань – за допомогою сервісу відеотелефонного зв'язку Google Meet, робота учасників – у вебсервісі Google class, заздалегідь організованого для всіх учасників II етапу обласних онлайн-олімпіад.

У ІІ етапі обласної онлайн-олімпіаді з предметів «Основи матеріалознавства», «Матеріалознавство» (професія «Штукатур») взяли участь 14 осіб з 5  ЗП(ПТ)О, у тому числі і два наших учня групи № 9 Іщук Павло і Іщук Микола.  

З великою радістю і задоволенням сприйняли підсумки II етапу обласних онлайн-олімпіад, згідно яких визнано переможців та призерів, а саме:  з професії «Штукатур» (предмети: «Основи матеріалознавства», «Матеріалознавство») диплом I ступеня отримав Іщук Павло, учень Вознесенського професійного ліцею, який раніше за підсумками ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів П(ПТ)О був визнаний кращим штукатуром Миколаївської області. Ми гордимося такими учнями. Молодець, Павло, так тримати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень