A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Вітаю з Днем Знань!

Дата: 01.09.2020 11:16
Кількість переглядів: 135

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки!

Щиро вітаю з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Особливі слова вітань для першокурсників: сьогодні перед Вами відкриваються двері Вознесенського професійного ліцею, відкривається шлях до професійних знань, творчих перемог та трудових звершень. Від сьогодні Ви – учні Вознесенського професійного ліцею. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Бажаємо усім учням на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Найщиріші слова подяки — педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Дорогі наші випускники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Бережіть у своїй пам’яті ліцейні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ викладача і майстра виробничого навчання, які навчали кожного з вас не тільки основам професії, а й основам великої науки – життя.

У цей день всім бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне щирого прагнення до нових знань. Нехай новий навчальний рік буде кращим за попередній і всі ваші бажання стануть реальністю!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

З повагою,

директор Вознесенського професійного ліцею Путієнко Сергій Павлович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень