A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Онлайн челендж з фізичної культури «Olimpism in Action»

Дата: 16.10.2020 11:23
Кількість переглядів: 177

Згідно наказу №179 від 16.09.2020 року Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти України започаткувала проведення онлайн челенджа «Olimpism in Action» , який триватиме з 21.09-26.10.2020 року.

Онлайн челендж «Olimpism in Action» проводиться з метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, залучення учнів до регулярних, самостійних занять фізичною культурою та спортом, підтримки і виховання у учнів інтересу до здорового способу життя, створення позитивного психоемоційного стану, виховання відчуття радості руху, впровадження нових форм роботи з фізичного виховання цікавих для учнівської молоді в умовах адаптивного карантину.

Захід проводиться у формі онлайн челенджа (передається виклик наступному учаснику). Під час проведення заходу всі учасники синхронно виконують рухову активність яку обирають самі!

 Учні Вознесенського професійного ліцею з великим задоволенням прийняли участь у цьому челенджі  та гідно справились із завданнями. Молодці, так тримати!

Відеоролик можна переглянути ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень