A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Учнівський парламент звітує!

Дата: 21.12.2021 12:01
Кількість переглядів: 117

      16 грудня 2021 року відбулося чергове засідання учнівського парламенту ліцею «ТЕМП», на якому голови комітетів, Рада гуртожитку, старостат учнівських груп звітував про організовану та проведену роботу учнівської громади протягом І семестру 2021-2022 навчального року.

    Путієнко С.П., директор ліцею привітав всіх присутніх, подякував за роботу представникам самоврядування учнівських груп.

   Усенко О.А., куратор учнівського парламенту ліцею провела з учнями дискусію «Що ми знаємо про свої права та обов’язки?»  

    Мойсеєнко Володимир – заступник голови учнівського парламенту прозвітував перед присутніми про роботу учнівського парламенту. В звітних матеріалах говорилося про успішність та поведінку учнів протягом навчання в І семестрі, контролю за відвідуванням занять теоретичного та виробничого навчання, проходження виробничої практики на виробництві, про організацію дозвілля молоді в позаурочний час, волонтерську діяльність, дотримання мешканцями гуртожитку правил внутрішнього розпорядку та режиму дня в гуртожитку, участі учнів ліцею в загальноліцейних заходах, про безпеку життєдіяльності під час новорічних та різдвяних свят.

   Нам є ким і чим пишатися! Наші учні мають прекрасні результати:

  • І місце  здобув 23 листопада Олійник Андрій, учень групи № 1 ІІІ курсу в І етапі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkils за компетенцією «зварювальні роботи». У 2022 році на Всеукраїнському конкурсі Олійник Андрій буде представляти Миколаївську область.
  • участь хореографічного колективу «Калейдоскоп» у обласному конкурсі «Danc mix», який відбувся 24.11.2020 року в місті Миколаєві  (Венгерова Вікторія, Іванова Альона, Тітова Діана, Ахалая Анастасія, Венгерова Дар’я, Панюшкіна Наталія, Ступак Вероніка, Саранча Олександра).

      Заступник директора з НвихР Усенко О.А. провела анкетування з присутніми щодо визначення лідерських якостей.

      Представники учнівського самоврядування обговорили плани роботи учнівського парламенту та  учнівського самоврядування учнівських груп, а також Ради гуртожитку на ІІ семестр 2021 – 2022 н.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень