A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Профорієнтаційна робота 2020 року стартує!

Дата: 22.04.2020 12:16
Кількість переглядів: 182

 

  Відповідно до плану роботи Вознесенського професійного ліцею на 2020 – 2021 навчальний рік 26 лютого 2020 року була проведена педагогічна рада  з порядком денним:

1. Підведення підсумку проведеної профорієнтаційної роботи за 2019 р.

2. Затвердження Правил прийому до Вознесенського професійного ліцею на 2020 рік.

3. Організація та проведення профорієнтаційної роботи на 2020 календарний рік.

З метою організації  та проведення профорієнтаційної роботи, виконання плану набору на 2020 календарний рік департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації встановлено план прийому учнів на  2020 календарний рік в кількості  140 чоловік.

Педагогічні працівники ділилися досвідом профорієнтаційної роботи з учнями шкіл. Класний керівник Слєпєндяєва О.В. підготувала виступ «Профорієнтаційна робота: престижність професії», під час виступу  ознайомила присутніх із результатом працевлаштуванням  випускників 2019 року. Майстер в/н Віценцик К.М. розповів про своє бачення  виконання плану  набору на 2020 календарний рік  педагогічним колективом ліцею. Заступник директора з НвихР Усенко О.А. провела анкетування з учнівським та педагогічним колективами ліцею щодо визначення думки  «Мій професійний вибір» та ознайомила педагогів із результатами анкетування. Старшим майстром ліцею Скляр Л.О. було запропоновано розробити по кожній професії буклети, візитівки для проведення  профорієнтаційної роботи. 

Отже, всім працівникам Вознесенського професійного ліцею бажаємо успіхів у проведенні профорієнтаційної роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень