A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Мир на землі – це щастя і любов!

Дата: 28.09.2021 12:26
Кількість переглядів: 66

     У Вознесенському професійному ліцеї проведено  Тиждень громадянського виховання. Всі заходи проводилися в рамках Всеукраїнської освітньої акції  з метою відзначення 21 вересня Міжнародного Дня Миру. Класними керівниками проведено змістовні та цікаві виховні години. Бібліотекар Орлева Т.П. провела годину спілкування для мешканців гуртожитку «Батьківщина у нас одна». Рада гуртожитку разом із вихователем Кіпер Р.О. організували конкурс малюнків на асфальті «Нам потрібен мир!». Учні із задоволенням взяли участь в інформаційній лінійці. Волонтери ліцею читали вірші, виконували пісні про мир, представили свої малюнки, фотоматеріали. А хореографічний колектив ліцею представив композицію «Нам потрібен мир!». Під час заходу всі присутні об’єдналися у велике дружнє коло і побажали один одному миру, злагоди, добра та благополуччя.

     Ведучі інформаційної лінійки запросили всіх об'єднатися  в роботі над проектом “Голуб миру” в рамках  Всеукраїнської освітньої акції і отримати задоволення від прожитого дня. Вони звернулися до всіх присутніх зі словами: «Ми привернемо увагу усього світу, покажемо, що у важкий час, як ніколи важлива єдність. І  нехай кожен з нас  -  крапля в океані, та разом ми зможемо подолати усі негаразди. У вас  в руках знаходиться символічний «Голуб миру», тож розташуємо  його  на інформаційному стенді ліцею із побажанням миру та злагоди всім людям земної кулі». На втілення цього проекту надихнула історія маленької японської дівчинки Садако, яка майструвала паперових журавликів задля здійснення  своєї мрії.

   Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих героїв воєн, які воювали за мир, хто віддав своє життя в роки Другої світової та Афганської війни і віддає сьогодні на сході України під час проведення ООС в ім’я світлого майбутнього нашої країни.

  Під час заходу всі присутні об’єдналися у велике дружнє коло і побажали один одному миру, злагоди, добра та благополуччя.

  Всі заходи пройшли під гаслом: «Мир на землі – це щастя і любов!».

  27 вересня, під час ранкової лінійки, ліцеїсти отримали грамоти за зайняті призові місця у конкурсі плакатів та листівок.

 

Пропонуємо педагогічним та учнівським колективам професійно-технічних навчальних закладів України  долучитися до нашої акції «Ми за мир у всьому світі!».

 

Нехай на світі спокій буде,

Сьогодні! Завтра! Назавжди!

І хай літають завжди журавлі,

І колоски видзвонюють налиті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень