A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Нам є ким і чим пишатися!

Дата: 10.01.2019 12:30
Кількість переглядів: 333

    21 грудня 2018 року відбулося чергове засідання учнівського парламенту ліцею «ТЕМП», на якому голови комітетів, Рада гуртожитку, старостат учнівських груп звітував про організовану та проведену роботу учнівської громади протягом І семестру 2018-2019 навчального року.     Москаленко Владислав – голова учнівського парламенту прозвітував перед присутніми про роботу учнівського парламенту. В звітних матеріалах говорилося про успішність та поведінку учнів протягом навчання в І семестрі, контролю за відвідуванням занять теоретичного та виробничого навчання, проходження виробничої практики на виробництві, про організацію дозвілля молоді в позаурочний час, волонтерську діяльність, дотримання мешканцями гуртожитку правил внутрішнього розпорядку та режиму дня в гуртожитку, участі учнів ліцею в загальноліцейних заходах, про безпеку життєдіяльності під час новорічних та різдвяних свят.

   Нам є ким і чим пишатися! Наші учні мають прекрасні результати:

   І місце хореографічного колективу ліцею  «Калейдоскоп» в  обласному конкурсі «Божественна Терпсихора» серед хореографічних колективів (професійної) професійно-технічної освіти області;

   ІІ місце Костюкової Христини, учениці групи № 90 ІІ курсу в  районній олімпіаді з предмету «Правознавство»;

   І місце спортивної команди ліцеїстів і хлопців, і дівчат у ХVІІІ Молодіжних спортивних іграх серед здобувачів (професійної) професійно-технічної освіти області.

   Заступник директора з НвихР Усенко О.А. провела анкетування з присутніми щодо визначення лідерських якостей.

   Представники учнівського самоврядування обговорили плани роботи учнівського парламенту та  учнівського самоврядування учнівських груп, а також Ради гуртожитку на ІІ семестр 2018-2019н.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень