A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Кіпич Олег Олександрович – стипендіат виконавчого комітету Вознесенської міської ради

Дата: 25.10.2019 12:36
Кількість переглядів: 189

Кіпич Олег Олександрович –

стипендіат виконавчого комітету Вознесенської міської ради

в номінації

«Кращий майбутній будівельник міста»

 2019 року

     Кіпич Олег Олександрович навчається з 01.09.2018 року у Вознесенському професійному ліцеї за професією Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; електромонтажник силових мереж та електроустаткування.

   Учень має достатній рівень навчальних досягнень із загальноосвітніх предметів та високий – з професійно-теоретичної і професійно-практичної підготовки.

   Брав активну участь у обласній конференції для здібних і обдарованих серед учнів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області у 2018-2019 навчальному році, на якій представив свою творчу роботу професійного спрямування декоративний світильник «Совушка-сова» .

   У виробничій діяльності виявив себе здібним учнем, має високий рівень знань на уроках виробничого навчання. Наполегливо оволодіває обраною професією, має творчі здібності.

   Учень підтримує активну життєву позицію, користується авторитетом серед учнівської молоді, приймає участь в учнівському самоврядуванні ліцею.

   Олег з повагою відноситься до дорослих, ввічливий, доброзичливий, комунікабельний, веселий. Позитивно сприймає оточуючих. Легко підтримує бесіду. Має гарну пам'ять, мовлення активне, стримане, змістовне. Хлопець чесний, щирий, має хороше почуття гумору, оптимістичне самовідчуття. В учня високий рівень потреби у спілкуванні з ровесниками.

    Впевнений у собі, вміє відстоювати власну думку.

    Не має шкідливих звичок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень