A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Ігри патріотів - 2020!

Дата: 03.12.2020 14:47
Кількість переглядів: 225

       У нашому ліцеї проводилося спортивне свято «Ігри патріотів - 2020», присвячене Дню Збройних сил України. Заступник директора з НВихР Усенко О.А. привітала поетичними рядками всіх зі святом.

     Цього року змагання відбувалися між командами козаків групи № 94 «Патріоти» та групи № 1 «Соколята» .

    Свято розпочалося урочисто, під звуки фанфар. Звучали гарні слова про Україну, про походи козаків, які були по-справжньому вільними людьми, патріотами  та захисниками своєї рідної Батьківщини.

    Звучить гімн України. Право внести прапор ліцею надається кращим учням ліцею, а саме: Кіріченку Юрію та Венгеровій Дар’ї.

       І ось розпочинаються «Козацькі розваги».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Спортсменам доведеться пройти через сім випробувань, ніби подолання порогів на Дніпрі. Козацькі змагання складалися з конкурсів: «Як козаки городину саджали», «Як січові стрільці із гармат стріляли», силовий «Котигорошко», конкурс на спритність «Козак на коні», «Перетягування канату».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

    Після кожного із конкурсів слово надається поважному журі. Результати команд переважують то в один, то в інший бік. Барвистою стрічкою прикрашають свято виступи хореографічного колективу ліцею «Калейдоскоп» під керівництвом художнього керівника Процак Інни Миколаївни.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

І ось вирішальне слово журі: перемогла команда «Патріоти» - І місце, а команда «Соколята» - ІІ місце. Всі учасники отримали солодощі і гарний настрій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

   

     В ході вікторини, яка проводилась ведучими, виявили, що улюбленою їжею козаків була каша. А як же козаки могли бути без каші? Тому кашу було внесено на свято під урочисті звуки маршу. До речі, дуже смачною вона була та козацька каша, бо з великим задоволенням і гарним апетитом їли її і учасники змагань, і всі присутні.

       Ми впевнено можемо сказати, що після такого свята в усіх залишиться світла пам’ять про славні подвиги наших предків. Закликаємо всіх любити Україну, шанувати її народ. І нехай кожен з вас своїми добрими справами і вчинками доведе, що козацькому роду нема переводу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень