A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Тиждень математики і фізики

Дата: 06.12.2019 14:20
Кількість переглядів: 172

З 02  по 06 грудня 2019 року у Вознесенському професійному ліцеї  був проведений Тиждень математики і фізики з метою підвищення інтересу до вивчення даних предметів та з метою створення умов для підвищення пізнавального інтересу учнів до точних наук, пропагування  досягнень математичної, фізичної науки, стимулювання творчої активності через використання інформаційних технологій, розкриття здібностей учнів.

Викладачами математики і фізики Петровою Л.М. та Мартиновою Н.В. були  сплановані заходи предметного  тижня, підготовлені цікаві різноманітні завдання, які враховували вікові особливості та рівень підготовки учнів.

Відкриття тижня розпочалося лінійкою з повідомленням запланованих заходів. Протягом тижні випускалися стіннівки «Математика і фізика в моїй професії». До змісту стінних газет включили пізнавальний матеріал, які підвищували інтерес до навчальних предметів та професій.

 Під час проведення тижня були проведені наступні  заходи:

-відкритий урок з математики «Піраміда» в групі №93 ІІ курсу, який провела викладач Маринова Н.В.;

-усний журнал «Цікаві факти з життя великих математиків», який підготувала викладач Петрова разом з учнями групи №90 ІІІ курсу;

- змагання «Математичний калейдоскоп» для учнів груп № 3 (І курс) і № 95 (ІІ курс) (викладач Петрова Л.М.);

- фізичні змагання «Фізичний ерудит» для учнів груп № 93 (ІІ курс) і №1 (І курс) (викладач Мартинова Н.В.);

- Аукціон-розпродаж геометричних тіл для учнів І-ІІІ курсів (викладач Петрова Л.М.).

План предметного тижня математики і фізики пройшов цікаво і змістовно. Учні із задоволення приймали участь у різноманітних конкурсах і змаганнях.

В кінці тижня математики і фізики були підведені підсумки, визначені переможці. Активні учні нагороджені грамотами і подяками за активну участь у тижні математики і фізики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень