A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Методична скарбничка МК класних керівників

Дата: 05.01.2022 14:24
Кількість переглядів: 87

28.12.2021 року у Вознесенському професійному ліцеї пройшло засідання №5 методичної комісії класних керівників на тему: «Правове і сучасне виховання».

На засіданні виступила заступник директора з НВихР Усенко О.А., яка проаналізувала стан, систему і заходи роботи ліцею щодо профілактики правопорушень, успішності та відвідування учнями навчальних занять та виховних годин протягом І семестру 2021-2022н.р.

Класні  керівникі звітували  про виявлення порушень правил поведінки учнями та їх профілактика в навчальних групах протягом І семестру 2021-2022 н.р.

 Викладач права Пацалова М.О. прозвітувала про проведення Всеукраїнського тижня права. Було зазначено, що  учні та класні керівники брали активну участь в проведенні тижня права. Тиждень розпочався 10.12. флешмобом «Стоп булінг! Безконфліктне спілкування підлітків». 13.12. продовжився виховною годиною в навчальних групах ліцею на тему: «Ми - громадяни України. Ми - громадяни Всесвіту!». 14.12.21 актив правового гуртка «Феміда» провели інформаційну хвилинку на тему: «Загальна декларація прав людини». Для мешканців гуртожитку була проведена година спілкування на тему: «Дотримання дисципліни і порядку в гуртожитку». 16.12. звітували представники самоврядування навчальних груп за проведену роботу в  І семестрі 2021-2022 н.р. під час  круглого столу «Наші добрі српави». 17.12. відбулася зустріч учнів ліцею із працівниками служби ювенальної превенції Вознесенського МРВ УМВС у Миколаївській області Єгоровим С.М. та Кушніром О.В. на тему: «Кримінальна відповідальність неповнолітніх». При підведенні підсумків Всеукраїнського тижня права активні учні були нагороджені грамотами та подяками.

Вихователь гуртожитку Кіпер Р.О. виступила з доповіддю на тему:                                 « Створення моделі учнівського самоврядування в гуртожитку». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень