A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

День партизанської слави

Дата: 25.09.2019 14:27
Кількість переглядів: 204

     День партизанської слави відзначався у всіх регіонах України як данина всенародної поваги та вшанування пам'яті усіх тих, хто під час Другої світової війни боровся за свободу своєї країни, свого народу не шкодуючи ні сил, ні власного життя

      22 вересня у Вознесенському професійному ліцеї відбулися урочисті заходи з відзначення Дня партизанської слави, а саме: тематична лінійка «Україна - земля героїчного народу», уроки мужності «Партизанськими стежками», до обеліску гвардії капітана, Героя Радянського Союзу Осадчого О.А.  було покладено квіти від вдячних нащадків. Вихователем гуртожитку проведено: бесіду «Кримка – партизанський край».

    З метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки війни у бібліотеці ліцею до Дня партизанської слави для учнівської молоді  відбулися: урок - реквієм «Земля горіла під ногами окупантів», День історичної книги «Бойовими партизанськими дорогами».

    Організовані в бібліотеці виставки – вшанування, перегляди літератури, присвячені підпільно - партизанському руху в період Другої світової війни 1941-1945 років: «Від Путивля до Карпат славний шлях пройшов солдат».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень