A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Країна знань відкриває знову ліцеїстам свій чарівний світ!

Дата: 06.09.2019 15:29
Кількість переглядів: 193

     2 вересня 2019 року у Вознесенському професійному ліцеї відбулися урочистості з нагоди початку нового 2019- 2020 навчального року.

     У цій  урочистій події взяли участь  педагоги, працівники ліцею та учні ліцею, першокурсники та їх батьки.

     З початком нового навчального року привітав ліцейну родину, дорогих першокурсників директор ліцею Путієнко Сергій Павлович: «Шановні першокурсники, ви стали учнями нашого закладу. Ліцей завжди є осередком формування творчих, креативних людей, які прагнуть свободи і демократії, молоді, яка завдяки своєму невсипущому розуму і наполегливій праці намагається осягнути закони світобудови, збагнути сутність людського життя і призначення людини у цьому світі». Директор закликав учнів пам’ятати, що «через відкритий діалог зі своїми наставниками, викладачами, майстрами і друзями відбувається процес навчання й активного самовдосконалення. Цей процес дасть вам можливість сповна насолодитись плодами своєї  праці. Нинішнє покоління є надією українського народу на гідне майбутнє української держави». Також директор подякував батькам, які виховали нову генерацію свідомих українців, які уже завтра працюватимуть над розбудовою нашої держави і педагогам, які щоденною працею творять кваліфікованого робітника - професіонала своє справи.

      Пам’ять загиблих героїв ІІ світової війни, воїнів-афганців (випускників ПТУ – 18), вояків – героїв сьогодення ООС на сході України вшанували хвилиною мовчання. Найкращі учні -  волонтери ліцею поклали квіти до підніжжя пам’ятників загиблих героїв.

     Представники учнівського парламенту ліцею Колісніченко Катерина та Кіпич Олег привітали першокурсників та побажали бути старанними у навчанні та досягти успіхів у своїй професії.

     Відбулося проведення урочистої посвяти першокурсників у ліцеїсти Вознесенського професійного ліцею. Вже традицією став парад родинних династій.

     Привітальними словами звернувся до першокурсників  батько - вихователь прийомної сім’ї – Фіщук Віталій Павлович ( випускник ліцею 1997 року), який виховує десять дітей: «Шановні першокурсники, бажаю вам безкінечної любові – любові до себе, любові до країни, любові до того, що ви робите. Тоді ви будете в гармонії. Дивіться вперед, вчіться щодня і поважайте своїх наставників – педагогів. Завжди пам’ятайте одне: не кидайте розпочате на півдорозі й усе доводьте до кінця».

      Від імені адміністрації та педагогічного колективу ліцею були  вручені подяки за тісну співпрацю батькам-вихователям прийомної сім’ї та будинку сімейного типу родинам Ісай Олегу Степановичу і Олені Юріївні та Фіщук Віталію Павловичу і Оксані Миколаївні.

     Під час нагородження учнів грамотами за підсумками 2019-2020 навчального року було вручено Сертифікат найкращій групі, нею стала група № 90 ІІ курсу ( класний керівник Пацалова Марина Олександрівна, майстер виробничого навчання Ткачук Лариса Валентинівна, староста групи – Костюкова Христина).

     Учні-вихованці гуртків подарували всім присутнім пісні, вірші - привітання, таночки.

     Після урочистостей з нагоди початку нового навчального року був проведений Перший урок знань. У Першому уроці взяли участь і батьки учнів, які отримали задоволення від  спільного діалогічного спілкування.

 

   Педагогічний та учнівський колективи  Вознесенського професійного ліцею бажають всім колегам та учням навчальних закладів творчих успіхів та досягнень протягом навчального року, добра, благополуччя, мирного неба над головою.

 

З початком нового навчального року та успішним його завершенням!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень