A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Флешмоб «Єднаймося українці,заради майбутнього!», присвячений Дню єднання

Дата: 21.02.2022 15:46
Кількість переглядів: 98

    16 лютого 2022 року згідно Указу Президента України Володимира Зеленського  в Україні оголошено Днем єднання. Вітаємо всіх з Днем єдності! Цей день потрібний кожному з нас.

   Ми звертаємося зі словами шани та вдячності до кожного захисника України, хто боронить нашу землю. Наш прапор сьогодні – це не тільки прапор нашої держави, це велика цінність нашого народу. Наша мова – це мова великої української нації! Наш Гімн – це велич нашого народу! А жовто-блакитна стрічка – це символ єдності українського народу!

   Наша країна мирна та незалежна країна. Ми демонструємо це сьогодні. А наш навчальний заклад проводить сьогодні  флешмоб «Єднаймося, заради майбутнього!» та закликає українців  долучитися до акції. Ліцеїсти виготовили з природничого матеріалу карту країни, єдиної, соборної та неповторної.

    Мій південний краю, Вознесенщина  – старовинний, багатий та родючий край, край ландшафтних та історичних пам’яток. У  нас живуть прекрасні та роботящі люди. А у Вознесенському професійному ліцеї працюють та навчаються справжні українці, робітниче майбутнє України.

   Ліцей – це родина, яку об’єднує спільна мета, ідеї та прагнення! А навчають здобувачів освіти професіонали своєї справи – педагоги ліцею, які  виховують учнів на кращих українських традиціях наших пращурів в дусі патріотизму, любові до рідного краю, своєї родини та Батьківщини.

 

Єднаймося українці, заради майбутнього!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень