A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Місячник боротьби з туберкульозом та збереження здорового способу життя учнівської молоді

Дата: 01.04.2021 16:16
Кількість переглядів: 84

     З метою збереження здоров'я учнів, недопущення розповсюдження  інфекції, пов’язаної з туберкульозом, вживання наркотиків, алкоголю серед учнівської молоді, формування у підлітків особистої відповідальності за власне життя, профілактики ризикованої поведінки, орієнтація учнівської молоді на здоровий спосіб життя  у Вознесенському професійному ліцеї у березні 2021 року проведено Місячник  боротьби з туберкульозом та збереження здорового способу  життя учнівської молоді. Під час Місячника боротьби з туберкульозом були проведені наступні виховні заходи:

- бесіда «Туберкульоз: правила безпеки» (вихователь гуртожитку Кіпер Р.О.);

- проведена методична нарада педагогічного всеобучу для класних керівників, майстрів в/н на тему «Формування практичних навичок протистояння      захворюванню на туберкульоз» ( медичний працівник Салікова Є.М.).

- цикл лекцій на тему: «Базова інформація: як передається туберкульоз»       відповідно Графіка проведення «Дня здоров’я» (класні керівники, майстри в/н);

-  уроки здоров'я на тему «Туберкульоз: шляхи зараження та запобігання»      (класні керівники);

- Організували у бібліотеці ліцею виставку літератури «Туберкульоз – виліковний! Не забувайте людині нагадувати про це!» ( бібліотекар Орлева Т.П.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень