A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Методична скарбничка

Дата: 19.05.2021 16:39
Кількість переглядів: 78

17.05.2021 року в Вознесенському професійному ліцеї пройшло засідання методичної комісії класних керівників на тему: «Родинно-сімейне виховання: методичні аспекти і шляхи реалізації».

Під час засідання  класний керівник  Слєпєндяєва О.В. прозвітувала у формі презентації про організацію та проведення  місячника екологічної просвіти, під час якого була проведена акція «Посади дерево”.

15 квітня в мережі VIBER була висвітлена інформація про  День екологічних знань.                                                                     

21 квітня в рамках Тижня екологічної просвіти у Вознесенському професійному ліцеї Орлевою Тетяною Петрівною, бібліотекарем ліцею,  проведений усний екологічний журнал "Збереження природи - завдання людства!".

22 квітня у ВПЛ  в рамках Тижня екологічної просвіти щодо відзначення Всесвітнього Дня Землі викладачами ліцею Слєпєндяєвою Оленою Вікторівною, Усенко Оленою Андріївною та вихователем гуртожитку Кіпер Раїсою Олександрівною разом із здобувачами освіти проведено флешмоб "Природа - наш другий дім!".

26 квітня до 35 річниці катастрофи на Чорнобильській АС  учнями  та робітниками ліцею був створений відеоролик на тему: «Присвячується героям Чорнобиля».

Класний керівник Ляшенко І.І. підготувала презентацію з теми «Завдання і принципи сімейного виховання».

Класний керівник Машкін А.О.  представив своє питання у формі доповідь на тему: «Функції і взаємодія ліцею з родинами учнів”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень