A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Нам є ким і чим пишатися!

Дата: 10.12.2020 21:31
Кількість переглядів: 155

      09 грудня 2020 року відбулося чергове засідання учнівського парламенту ліцею «ТЕМП», на якому голови комітетів, Рада гуртожитку, старостат учнівських груп звітував про організовану та проведену роботу учнівської громади протягом І семестру 2020-2021 навчального року.

    Путієнко С.П., директор ліцею привітав всіх присутніх, подякував за роботу представникам самоврядування учнівських груп.

   Усенко О.А., куратор учнівського парламенту ліцею провела з учнями дискусію «Що ми знаємо про свої права та обов’язки?» та представила цікавий проєкт «Захисти себе» (в рамках загальної декларації прав людини).

    Кіпич Олег, голова учнівського парламенту прозвітував перед присутніми про роботу учнівського парламенту. В звітних матеріалах говорилося про успішність та поведінку учнів протягом навчання в І семестрі, контролю за відвідуванням занять теоретичного та виробничого навчання, проходження виробничої практики на виробництві, про організацію дозвілля молоді в позаурочний час, волонтерську діяльність, дотримання мешканцями гуртожитку правил внутрішнього розпорядку та режиму дня в гуртожитку, участі учнів ліцею в загальноліцейних заходах, про безпеку життєдіяльності під час новорічних та різдвяних свят.

   Нам є ким і чим пишатися! Наші учні мають прекрасні результати:

  • ІІІ місце в обласному конкурсі сучасної пісні «Голос Миколаївщини» Корнієнко Валентини, учениці групи № 95 ІІІ курсу  серед учнів (професійної) професійно-технічної освіти області;
  • участь у обласному   ХХІV конкурсі української патріотичної пісні «Червона калина» , який відбувся 20.11. 2020 року в місті Миколаєві (Корнієнко В., уч.гр.95 ІІІ к.,Маташнюк І., уч.групи5 ТО);
  • участь хореографічного колективу «Калейдоскоп» у обласному конкурсі «Danc mix», який відбувся 23.11.2020 року в місті Миколаєві  (Ковалишина Світлана, Ткачук Юлія, Тітова Діана, Ахалая Анастасія, Венгерова Дар’я, Панюшкіна Наталія, Ступак Вероніка, Ткачук Вікторія, Гнедих Сергій, Марчишин Нікіта,  Янчишина Єлизавета);
  • участь у обласному патріотичної пісні «Червона троянда», який відбувся 02.12.2020 року в місті Миколаєві  (Цуркан Вікторія, Маташнюк Інна, учениці групи №5 ТО).

      Заступник директора з НвихР Усенко О.А. провела анкетування з присутніми щодо визначення лідерських якостей.

      Представники учнівського самоврядування обговорили плани роботи учнівського парламенту та  учнівського самоврядування учнівських груп, а також Ради гуртожитку на ІІ семестр 2020 - 2021н.р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень