A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Спорт – це здоров’я і краса!

Дата: 22.09.2021 22:59
Кількість переглядів: 84

З метою пропагування здорового способу життя учнівської молоді, сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, ідеї мирного співіснування держави і народів, залучення до занять фізичною культурою та спортом у Вознесенському професійному ліцеї проведено Олімпійський тиждень з 13 по 17 вересня 2021 року.

Протягом Олімпійського тижня проведено ряд цікавих заходів. Класними керівниками проведено Олімпійський урок на тему: «Видатні спортсмени Миколаївщини - гордість України!». Керівником фізичного виховання Кіпером С.С. та керівником спортивного гуртка ЗФП Соколовським Б.Б. проведено урок-диспут з учнями I курсу з олімпійської тематики «Найкращі спортсмени Миколаївщини – гордість України». Під час диспуту заступник директора з НВихР Усенко О.А. представила «яскраву зірочку спорту України з пауерліфтингу» випускника 2021 року Секкера Костянтина – майстра спорту з PL RAF України. Вихователем гуртожитку Кіпер Р.О. та Радою гуртожитку організовано конкурс малюнків на асфальті для мешканців гуртожитку, який пройшов під гаслом: «Спорт – це здоров’я і краса!».

Запам’ятається учням надовго урочиста лінійка до Дню фізичної культури і сорту «Ліцейна родина – спортивна родина». Розпочалася лінійка урочисто, зі звучання Державного   Гімну України, кращі спортсмени І курсу підняли Прапор країни. Привітав учнів зі святом директор ліцею Путієнко Сергій Павлович та побажав учням гарних результатів та перемог. Сподобався учням виступ учасників хореографічного колективу «Калейдоскоп» під керівництвом Процак І.М.. Хореографічний колектив привітав присутніх запальними таночками «Шарм» та «Спортивна розминка».

Вже за традицією відбувся парад спортсменів ліцею та передача Олімпійського вогню учнями ІІІ курсу учням І курсу.

20 вересня під час ранкової лінійки відбулося нагородження найкращих спортсменів ліцею та навчальні групи. За підсумками змагань ними стали:

І місце – група № 11  І курсу, яка  в легкоатлетичних змаганнях  набрала 395 балів.

ІІ місце – група № 12 І курсу ( набрала 358 балів).

ІІІ місце – група № 7 ІІ курсу ( набрала 296 балів).

Педагогічний та учнівський колективи ліцею бажає всім бути здоровими та щасливими,   витривалими та спортивними!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень