A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Кожен крок в допомогу ЗСУ!

 12 квітня 2024 року Вознесенський професійний ліцей взяв активну участь у обласному благодійному біговому челенджі серед освітян, учнівської та студентської молоді «Кожен крок в допомогу ЗСУ!», використовуючи хештег челенджу #коженкроквдопомогуЗСУ.

15:09 15.04.2024

Профорієнтаційна робота для випускників 2024 року

   11 квітня 2024 року відбулась онлайн – зустріч випускників Вознесенського професійного ліцею із  Бурдейною   Вікторією Михайлівною, заступником декана факультету СУЛА з профорієнтаційної роботи, Котляр Наталією Василівною, членом приймальної комісії національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» - державним вищим навчальним закладом IV рівня акредитації. Для учнів була проведена цікава віртуальна екскурсія університетом, ознайомлення із матеріально – технічною , навчальною та спортивною базою навчального закладу.

15:20 12.04.2024

Еко-контейнер «Серце ДоброТИ»

   Найкращими майстрами – зварниками Бойко В.А., Блажкуном В.І., Павловським В.Д., під час уроків виробничого навчання, разом із здобувачами освіти, виготовлено  декоративний виріб із металу «Серце від зварників ВПЛ» у вигляді еко-контейнеру.

15:19 12.04.2024

Бути совісним означає…

      01.04. класними керівниками для здобувачів освіти проведена цікава година спілкування з елементами самооцінювання «Бути совісним означає…».

12:07 04.04.2024

Груповий курс «Управління стресом для дорослих «Самодопомога +»

    27.03.2024 року у Вознесенському професійному ліцеї розпочався  груповий курс «Управління стресом для дорослих «Самодопомога +» за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я. Фахівці інклюзивно-ресурсного центру Вознесенської міської ради Гузенко Юлія та Ємельяненко Діана провели для педагогів ліцею першу сесію «Заземлення». Метою сесії було визначення стресу, його впливу на людей, оволодіння вміннями для покращення свого емоційного стану. Мультимедійний курс самодопомоги у боротьбі зі стресом буде проводитися протягом п’яти тижнів.

15:35 29.03.2024

Профорієнтація МНАУ

29 березня 2024 року відбулась зустріч з профорієнтаційної роботи в режимі онлайн адміністрації, здобувачів освіти - випускників ІІІ курсу Вознесенського професійного ліцею з  Горбуновою Каріне Маркарівною,  в.о. декана інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету, Короленком Віктором  Леонтійовичем , кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри методики професійного навчання, Суковіциною  Іриною  Миколаївною, технічним секретарем приймальної комісії МНАУ, асистентом кафедри агроінженерії. Під час зустрічі здобувачі освіти прослухали інформацію про МНАУ – провідний заклад вищої освіти півдня України, який готує кадри для всіх галузей економіки. 

15:30 29.03.2024

Есе натхнення

   Вітаємо Машкіна Івана - здобувача освіти Вознесенського професійного ліцею групи № 16 ІІ курсу , який став переможцем у VI Всеукраїнському конкурсі есе учнівської та студентської молоді "Мій Шевченко", присвячений творчості великого Кобзаря в номінації "Есе натхнення".

15:26 29.03.2024

Поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи № 12

Традиційно, після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним планом, у Вознесенському професійному ліцеї 13 березня відбулася поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування».       Поетапна кваліфікація складається з двох частин: виконання пробної кваліфікаційної  роботи на робочих місцях в умовах підприємства та перевірки рівня теоретичної підготовки в умовах закладу освіти.      Здобувачі освіти відповідально поставились до цієї події. У ході виконання роботи учні аналізували будову та способи користування простими такелажними засобами; види зварювального устаткування, що застосовується під час електромонтажних робіт, правила користування ним; правила комплектації матеріалів і устаткування для виконання електромонтажних робіт у житлових, культурно-побутових та адміністративних будинках; виступили з доповіддю про проходження практики.       Кваліфікаційна комісія заслухала кожного здобувача освіти і прийшла до висновку, що здобувачі освіти ІІІ курсу групи №12 мають достатній рівень знань і заслуговують на встановлення їм 3–го розряду з професійної кваліфікації електромонтажник силових мереж та електроустаткування, про що було складено і підписано протокол.

09:18 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень