A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Відзначення Дня Гідності та Свободи

   З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку XXI століття, а також вшанування  мужності  громадян,  які  восени  2004  року  та  у  листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору у навчальному закладі проводилися наступні заходи з відзначення 9-ї річниці Революції Гідності та Дня Гідності та Свободи:

09:25 15.12.2022

Осіння Толока

04.11.2022 року колектив Вознесенського професійного ліцею взяв участь у осінній Толоці. І працівники, і учні із задоволенням прибирали територію ліцею,спортивний майданчик, квітники  та клумби від листя та сухостою.  Потрудились на славу та отримали максимум задоволення!

11:08 10.11.2022

День української писемності та мови

Мова - це  найважливіший засіб спілкування і пізнання  та один із  ключових факторів незалежності України. Щороку 9 листопада Україна відзначає  День української писемності та мови.  Зазвичай в цей день вшановують пам'ять Преподобного Нестора-Літописця, послідовника творців слов'янської писемності Кирила та Мефодія.  Саме сьогодні викладачами української мови та літератури Усенко О. А.  та Савінковою Л.Я. був організований захід, під час якого учні декламували вірші про значимість української мови. Учасників заходу привітав Путієнко С.П., директор ліцею. І педагоги, і учні з великим задоволенням взяли участь у написанні Всеукраїнського диктанту Національної  єдності  - 2022. Отож, наша рідна мова - це неоціненний скарб, який об'єднує та єднає покоління, возвеличує Україну й українців.

11:08 10.11.2022

Виховуємо громадянина – патріота України!

    Національно-патріотичне виховання є головним чинником у формуванні  світогляду молодої людини. Питання патріотичного виховання молоді знаходиться в центрі уваги держави. Велика роль у процесі формування патріотизму у молодого покоління належить саме бібліотекам навчальних закладів.

14:18 07.11.2022

Літвінов Владислав Євгенович – стипендіат виконавчого комітету Вознесенської міської ради в номінації «Кращий майбутній будівельник міста» 2022 року

     Літвінов Владислав  навчається у Вознесенському професійному ліцеї з 01 вересня 2021 року за професією Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування. За час навчання показав себе як відповідальний та дисциплінований учень. Має достатній рівень навчальних досягнень. Брав  активну участь у відкритих уроках, декаді професійної майстерності, обласному конкурсі - челенджі  «Професійна освіта Миколаївщини – країна можливостей» серед закладів професійно-технічної (професійної) освіти. Наполегливо оволодіває обраною професією, має творчі здібності.

11:46 24.10.2022

Слава Збройним силам України!

     У Вознесенському професійному ліцеї проводиться благодійна акція «Допоможи воякам ЗСУ!» з метою збору пластикових кришечок для виготовлення протезів. Ми дружньою командою долучилися до акції, як працівники ліцею, так і учні. А ще ліпимо вареники, печемо запашні булочки та виготовляємо обереги!

08:07 23.09.2022

Поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи № 7

19.09.2022 учні третього курсу групи 7 успішно склали поетапну кваліфікаційну атестацію з професії  «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж» 4-го розряду (майстер виробничого навчання Прокопчук В.П. та викладач Машкін О.А.).

09:59 20.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень