A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Спорт – це здоров’я і краса!

    З метою пропагування здорового способу життя учнівської молоді, сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, ідеї мирного співіснування держави і народів, залучення до занять фізичною культурою та спортом у Вознесенському професійному ліцеї з 12 по 16 вересня 2022 року проведено Олімпійський тиждень.

10:55 16.09.2022

Перші кроки до майбутньої професії

   15 вересня майстрами виробничого навчання Заволокою С.В. та Блажкуном В.І. у майстерні електрозварників проведено урок виробничого навчання для здобувачів освіти групи № 20 (ТО) з професії «Електрозварник ручного зварювання» за темою: «Інструктаж з безпеки праці та пожежна безпека в навчальній майстерні». Здобувачі освіти отримали знання з безпеки праці та життєдіяльності під час виконання зварювальних робіт для подальшого використання при проведенні уроків виробничого навчання. 

10:55 16.09.2022

МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!

Ліцей радо всіх  нас зустрічає, привітно всміхається всім. Такими словами 1 вересня 2022року у Вознесенському професійному ліцеї розпочалися урочистості з нагоди початку нового 2022 - 2023 навчального року.

08:26 02.09.2022

Професійне навчання – запорука гідної роботи!

     Вознесенський професійний ліцей – це єдина родина, яку об’єднує спільна мета, ідеї  та прагнення.  З  22.08. по 26.08. 2022 року  в  ліцеї пройшли співбесіди – зустрічі адміністрації ліцею, класних керівників та майстрів виробничого навчання зі вступниками до ліцею та їх батьками. Вступників і батьків привітав директор ліцею Путієнко Сергій Павлович. Педагоги та працівники ліцею з радістю та гостинністю зустріли учнів І курсу, провели екскурсію по території ліцею, навчальним кабінетам ,  майстерням та гуртожитку.

08:30 30.08.2022

День Української Державності

28 липня Україна вперше відзначає День Української Державності. Бажаємо завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам'ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє! Разом - ми сильні, разом - ми переможемо! День Української Державності буде утверджувати зв'язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Слава Україні! Героям слава!

22:27 28.07.2022

Діти – колір цієї планети, її гордість, її честь!

Вітаємо з Міжнародним днем захисту дітей! Цього року цей день проходить в умовах війни. Бажаємо благополуччя в кожній родині. Щасливі щирі дитячі очі. Здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння.

09:07 03.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень