A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Разом до здорового майбутнього!

     Використовуючи метод «Естафета», 29 жовтня в ліцеї проведено чергове засідання методичної комісії класних керівників за темою: «Разом до здорового майбутнього».

13:33 30.10.2021

Талановитим вхід без черги!

    19 жовтня з метою проведення профорієнтаційної роботи завітали до Вознесенського професійного ліцею викладач кафедри Сидоренко Алла Іванівна та методист заочного відділення Волчанська  Лариса Анатоліївна Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв.  Викладачі університету провели із ліцеїстами-випускниками 2022 року  цікаву та змістовну розповідь про умови вступу і навчання  у закладі, високу фахову підготовку, сучасний сервіс та незабутні студентські роки під час навчання.

14:14 29.10.2021

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у Вознесенському професійному ліцеї під гаслом: «Виховуємо громадянина – патріота України!»

З метою  розкриття потенційних можливостей  бібліотеки ліцею, підняття її престижу, привернення уваги педагогів, учнівської та батьківської  громадськості до проблем бібліотеки ліцею та популяризації читання в Україні, виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до історії України був проведений протягом жовтня місяця Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у рамках проведення Міжнародного місячника шкільної бібліотеки  під гаслом : «Виховуємо громадянина – патріота України!». Протягом місячника були підготовлені та проведені цікаві та різноманітні заходи, а саме:

14:10 29.10.2021

Згадаємо всіх поіменно…

      З метою гідного відзначення  77-ї річниці визволення України  від фашистських загарбників, вшанування  ветеранів Другої світової війни та борців за незалежність України в період Другої світової війни, увічнення пам’яті загиблих та збереження традицій старших поколінь, громадянського та патріотичного виховання молоді ліцею, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень військово – патріотичного виховання, приурочений      77 - й  річниці визволення України  від фашистських загарбників.

14:02 29.10.2021

80 років пам’яті: забуттю не підлягає…

 З метою активізації роботи з патріотичного, громадянського виховання, формування у молоді патріотичних почуттів за свою країну, шанобливого ставлення до трагічно загиблих у Бабиному Яру під час Другої світової війни у  Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень громадянського виховання та заходи, приурочені  до 80-их роковин трагедії Бабиного Яру. Протягом тижня проводилися цікаві та різноманітні заходи, а саме:

18:04 27.10.2021

Методична скарбничка МК класних керівників

28.09.2021 року у Вознесенському професійному ліцеї пройшло засідання №2 методичної комісії класних керівників на тему «Громадянська компетентність сучасного українця».

17:55 27.10.2021

Участь у благодійній акції «Монетки дітям»!

     Протягом вересня – жовтня 2021 року проходила Всеукраїнська благодійна акція «Монетки дітям», яку ініціювали Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки». 

11:24 27.10.2021

Стоп булінг!

      Шановні здобувачі освіти Вознесенського професійного ліцею!

20:53 18.10.2021

Зі святом, українські захисники!

14 жовтня Україна відзначає три славетних свята – День захисника Вітчизни, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Від усього серця вітаємо з цими знаменними святами всіх чоловіків, хлопців, а також жінок України, всіх, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини.  Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України, тих, які пройшли справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини. Тих, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це свято – це пам'ять синів і дочок тих, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, за Вашу з нами свободу і незалежність. Але 14 жовтня – це не тільки свято для людей в погонах, а й наших захисників у щоденному житті, тих, на кого ми спираємося у важку хвилину, хто нас захищає від життєвих негараздів і підтримує нас. Дорогі наші чоловіки! Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Бажаємо Вам здоров'я, гармонії, любові, нехай в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам Вітчизни, слава Україні!  

09:22 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень