A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Бажаємо першокурсникам успіхів в оволодінні професією!

 У Вознесенському професійному ліцеї з 18 по 26 серпня 2021 року успішно пройшли співбесіди із батьками та здобувачами освіти – першокурсниками. Під час співбесід адміністрація ліцею привітала першокурсників та батьків, їм була надана інформаційна довідка щодо роботи навчального закладу. Учням та батькам проведена екскурсія по навчальному закладу. Класні керівники та майстри виробничого навчання розповіли присутнім про організацію освітнього процесу в ліцеї, ознайомили  із навчальними кабінетами, їдальнею та гуртожитком.    Отже, всі присутні отримали задоволення, крокуючи навчальним закладом.

20:57 28.08.2021

Вознесенський професійний ліцей відсвяткував День Державного Прапора України та 30-у річницю незалежності України

З метою гідного  відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України педагогічний та учнівський колективи ліцею протягом 23 – 24 серпня 2021 року брали участь у таких  заходах:

10:09 26.08.2021

Тиждень правової культури

     З метою відзначення  25-ї річниці Конституції України, утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, виховання та формування правової культури учнівської молоді ліцею у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень правової культури з 21.06. по 25.06.2021 року.

11:57 30.06.2021

Щоб доля в вас щасливою була!

  З 22 по 25 червня 2021 року у Вознесенському професійному ліцеї проведено урочисті лінійки, присвячені випуску учнів і отриманню дипломів кваліфікованого робітника та свідоцтв  про отримання повної загальної середньої освіти. Протягом цих незвичайних та урочистих днів попрощався з рідним ліцеєм 42-й випуск учнівської молоді  ліцею. 

18:40 28.06.2021

Відкриття арт-об’єкту «I love VPL»!!!

   14 червня у Вознесенському професійному ліцеї відбулося урочисте відкриття арт-об’єкту «I love VPL». Даний творчий проєкт виготовлено майстрами виробничого навчання професії «Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник  на автоматичних та напівавтоматичних машинах» Кравченком Ігорем Олександровичем, Павловським Вячеславом  Дмитровичем, Блажкуном Валерієм Івановичем, Віценциком Костянтином Миколайовичем та ліцеїстами групи № 1:  Дробушем Андрієм, Коптуром Миколою, Ісаковим Миколою та Скрябіним Нікітою. А опоряджувальники Пащенко Костянтин, Іщук Микола на чолі з майстром виробничого навчання Кабановою Тетяною Петрівною виконували  опоряджувальні роботи по встановленню арт-об’єкту. 

10:11 22.06.2021

Безпека на залізниці!!!

 У Вознесенському професійному ліцеї сплановані та проводилися заходи з метою формування здорового способу життя, безпеки життєдіяльності здобувачів освіти щодо випадків травматизму та загибелі дітей на залізничних коліях внаслідок необережності або свідомого порушення правил безпеки, а саме:

18:54 13.06.2021

Тютюнопаління та здоров’я – несумісні!

3 червня 2021 року у Вознесенському професійному ліцеї проведено акцію «Ми проти паління!» з метою формування здорового способу життя,  попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я молоді, а також захисту теперішнього та майбутнього покоління від руйнівних наслідків вживання тютюну. 

09:55 04.06.2021

Відзначення Всесвітнього дня боротьби з палінням!

     З метою формування здорового способу життя учнівської молоді, попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення, захисту теперішнього та майбутнього покоління від руйнівних наслідків вживання тютюну у Вознесенському професійному ліцеї проводиться Тиждень  здорового способу життя з профілактики тютюнопаління до Всесвітнього дня боротьби з палінням з 31.05. – 04.06.2021 року.

09:15 04.06.2021

Василь Стефаник: сила справжнього таланту!

До 150-річчя з дня народження Василя Стефаника -  українського письменника, майстра експресіоністичної новели в Вознесенському професійному ліцеї проведено ряд заходів: година спілкування «Василь Стефаник: сила справжнього таланту», уроки позакласного читання творів новеліста, прес-експрес «Я свою душу пустив у душу народу», віртуальна подорож літературними творами письменника, літературна світлиця «Трагедія душі, вистраждана в слові», присвячені вшануванню пам’яті Василя Семеновича Стефаника.

09:13 04.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень