A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Зірки ліцею з футболу!

     20 травня до Дня вишиванки, на чолі із керівником фізичного виховання Кіпером Сергієм Сергійовичем, відбувся турнір з футболу між командами юнаків  6,7, 9  групи І курсу. У нелегкій боротьбі перемогу здобули найспритніші футболісти ліцею. Отже, результати наступні:

20:23 22.05.2021

Усі ми різні, але всі ми рівні!

    18 і 19 травня 2021 року в рамках Декади громадянського виховання з відзначення Дня Європи у 2021 році та згідно річного плану роботи практичним психологом Вариводою Катериною Ігорівною проведено тренінг на тему «Усі ми різні, але всі ми рівні!» із учнями груп 2 і 7. 

20:22 22.05.2021

Декада громадянського виховання з відзначення Дня Європи у 2021 році

   З метою громадянського виховання учнівської молоді ліцею, виховання у молоді почуття гордості за свій народ, безумовного сприйняття України як  єдиної європейської країни в Вознесенському професійному ліцеї проведена Декада громадянського виховання з відзначення Дня Європи у 2021 році.

20:15 22.05.2021

Методична скарбничка

17.05.2021 року в Вознесенському професійному ліцеї пройшло засідання методичної комісії класних керівників на тему: «Родинно-сімейне виховання: методичні аспекти і шляхи реалізації».

16:39 19.05.2021

Відзначення Дня пам’яті та примирення, 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вшанування пам’яті жертв війни в Україні

З метою громадянського та військово-патріотичного виховання молоді ліцею, відзначення у 2021 році в ВПЛ Дня пам’яті та примирення,76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування пам’яті загиблих вояків Другої світової війни, виховання шанобливого ставлення та поваги до ветеранів війни, вояків організації об’єднаних сил  у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень військово-патріотичного виховання.

19:13 07.05.2021

Вітаємо Сергія Павловича Путієнка з днам народження!

Бути хорошим директором дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Шановний Путієнко Сергій Павлович! Ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим. Це дар  передбачати усі ситуації на два кроки вперед. Бажаємо безперервної радості і всеосяжної доброти! Бажаємо великих перемог, оптимізму, самореалізації і більше часу на відпочинок! Нехай кожен робочий день приносить вам натхнення, користь, задоволення і радість, а ваші бажання нехай збуваються по клацанню пальця, без перерв і затримок! А ще бажаємо Вам творчих успіхів та кар’єрного росту,  сімейного благополуччя та звичайного людського щастя, міцного здоров’я на 150 років вперед, бадьорості духу, оптимізму і гарного настрою, щоб ходити на роботу кожен день з усмішкою і дарувати всім нам радість, гарний настрій. Миру вам і любові! Вітаємо!

09:06 06.05.2021

Іщук Павло - переможець II етапу обласної онлайн-олімпіади з навчальних предметів професії «Штукатур» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області

   27 квітня 2021 року департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області дистанційно проведено II етап обласних онлайн-олімпіад з навчальних предметів професійної підготовки серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області.

10:59 30.04.2021

Чорнобиля гіркий полин На серце ліг незримо й тяжко…

     З метою екологічного виховання учнів, збереження чистого довкілля, навколишнього середовища, відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи та вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень екологічного виховання. Протягом тижня проведені цікаві та різноманітні заходи:

10:55 30.04.2021

Тиждень охорони праці

    З 22 по 28 квітня 2021 року у  Вознесенському професійному ліцеї було проведено Тиждень охорони праці під девізом «Передбачити, готуватися та реагувати на кризи - інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі». Під час проведення Тижня охорони праці в бібліотеці ліцею була організована виставка літератури «Знання правил охорони праці та цивільної оборони – запорука безпеки життєдіяльності», також в холі ліцею розміщено творчі роботи учнів ліцею «Охорона праці та безпека життєдіяльності – запорука здоров’я людини».

12:44 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень