A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Методична скарбничка

17.05.2021 року в Вознесенському професійному ліцеї пройшло засідання методичної комісії класних керівників на тему: «Родинно-сімейне виховання: методичні аспекти і шляхи реалізації».

16:39 19.05.2021

Відзначення Дня пам’яті та примирення, 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та вшанування пам’яті жертв війни в Україні

З метою громадянського та військово-патріотичного виховання молоді ліцею, відзначення у 2021 році в ВПЛ Дня пам’яті та примирення,76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування пам’яті загиблих вояків Другої світової війни, виховання шанобливого ставлення та поваги до ветеранів війни, вояків організації об’єднаних сил  у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень військово-патріотичного виховання.

19:13 07.05.2021

Вітаємо Сергія Павловича Путієнка з днам народження!

Бути хорошим директором дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Шановний Путієнко Сергій Павлович! Ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим. Це дар  передбачати усі ситуації на два кроки вперед. Бажаємо безперервної радості і всеосяжної доброти! Бажаємо великих перемог, оптимізму, самореалізації і більше часу на відпочинок! Нехай кожен робочий день приносить вам натхнення, користь, задоволення і радість, а ваші бажання нехай збуваються по клацанню пальця, без перерв і затримок! А ще бажаємо Вам творчих успіхів та кар’єрного росту,  сімейного благополуччя та звичайного людського щастя, міцного здоров’я на 150 років вперед, бадьорості духу, оптимізму і гарного настрою, щоб ходити на роботу кожен день з усмішкою і дарувати всім нам радість, гарний настрій. Миру вам і любові! Вітаємо!

09:06 06.05.2021

Іщук Павло - переможець II етапу обласної онлайн-олімпіади з навчальних предметів професії «Штукатур» серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області

   27 квітня 2021 року департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області дистанційно проведено II етап обласних онлайн-олімпіад з навчальних предметів професійної підготовки серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області.

10:59 30.04.2021

Чорнобиля гіркий полин На серце ліг незримо й тяжко…

     З метою екологічного виховання учнів, збереження чистого довкілля, навколишнього середовища, відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи та вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень екологічного виховання. Протягом тижня проведені цікаві та різноманітні заходи:

10:55 30.04.2021

Тиждень охорони праці

    З 22 по 28 квітня 2021 року у  Вознесенському професійному ліцеї було проведено Тиждень охорони праці під девізом «Передбачити, готуватися та реагувати на кризи - інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі». Під час проведення Тижня охорони праці в бібліотеці ліцею була організована виставка літератури «Знання правил охорони праці та цивільної оборони – запорука безпеки життєдіяльності», також в холі ліцею розміщено творчі роботи учнів ліцею «Охорона праці та безпека життєдіяльності – запорука здоров’я людини».

12:44 28.04.2021

Наші добрі справи!

    Здобувачі освіти групи № 4,  Ляховецький Дмитро  та Чорнобривець Максим, на чолі з майстром виробничого навчання професії Опоряджувальник будівельний Єрошенко Марією Григорівною, прибрали територію та виконали опоряджувальні роботи по облаштуванню території біля обеліска гвардії капітана, Героя Радянського Союзу Осадчого Олексія Антоновича, який загинув під час Другої Світової війни, визволяючи наше рідне місто Вознесенськ.

07:59 28.04.2021

Відзначення Всесвітнього дня Землі

      З 19 по 23 квітня у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень екологічної просвіти  з метою екологічного виховання здобувачів освіти, збереження природи та природоохоронних надр, бережливого ставлення до навколишнього середовища, відзначення Дня навколишнього середовища та Всесвітнього дня Землі.

18:42 24.04.2021

Іщук Павло, учень групи № 9 - найкращий штукатур серед учнів закладів П(ПТ)О Миколаївської області

15.04.2021 року в ліцеї в дистанційному режимі проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії Штукарур серед учнів закладів П(ПТ)О, у якому взяв участь Іщук Павло, учень групи № 9 професії Опоряджувальник будівельний, переможець І ліцейного туру даного конкурсу. На ІІ етапі учні змагалися у теоретичному і практичному турі. Теоретичний тур передбачав проходження тестів та розвязування розрахункової задачі. Іщук Павло справився достойно з даним завданням. У практичному турі учасники конкурсу показували практичні навички оволодіння технологією виконання декоративної штукатурки за допомогою сучасних будівельних сумішей. За підсумками двох турів Іщук Павло виборов І місце! Вітаємо найкращого штукатура серед учнів закладів П(ПТ)О Миколаївської області. Молодець, так тримати! 

19:05 16.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень