A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання методичної комісії класних керівників

    11 березня 2024 року проведено чергове  засідання методичної комісії класних керівників на тему : «Формування морально-етичних цінностей в учнях та створення комфортних умов для розкриття учнівського потенціалу в ліцеї».

09:12 14.03.2024

Вітаємо учнів групи № 26 з отриманням першої професійної кваліфікації

ВІТАЄМО з черговою сходинкою на шляху до професійної майстерності!  Освітній процес під час війни не зупиняється, бо наша освіта, професія - це не тільки майбутнє кожного з учнів, а й майбутнє України. Тож, незважаючи ні на які складнощі, 12 березня відбулась поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи №26 з професії "Столяр; верстатник деревообробних верстатів".  У ході виконання роботи учні аналізували основні породи та вади деревини;  технічні умови обробки деталей; види простих столярних з’єднань; способи та прийоми розбирання, складання простих меблевих та столярних виробів; ручний електрифікований столярний інструмент, що застосовується при виготовленні простих столярних з’єднань та збиранні найпростіших столярних виробів й меблів. За підсумками атестації всім було присвоєно кваліфікацію «Столяр» 3-го розряду. Вітаємо наших учнів з отриманням першої професійної кваліфікації й бажаємо успіхів у навчанні та опануванні професією! Майстер виробничого навчання Сергій Валентинович Заволока.

15:16 12.03.2024

Тарас Шевченко - обличчя української історії, культури, нації.

…Шевченко – співець  поневоленого народу, непокірний бунтар. Його поезія – явище унікальне й неповторне… Тарас Шевченко – геній, а своєю незмірною вагою, значенням у справі національного відродження  рідного краю він – явище феноменальне, єдине, може, у світі!

11:04 11.03.2024

Тарас Шевченко – нескорений борець за волю України!

  9 березня 2024 року ми відзначаємо 210 річницю з дня народження та вшановуємо видатного українця, що став найвеличнішим символом волелюбної України. Суспільний феномен Тараса Шевченка не перестає приваблювати як дослідників, так і простих українців.

08:18 08.03.2024

Поетапна кваліфікаційна атестація у групі № 19

Одним з найважливіших показників якості професійної підготовки здобувачів освіти є поетапна кваліфікаційна атестація, коли учні мають можливість показати свої знання та вміння, які вони здобули під час навчання у стінах освітнього закладу та при проходженні виробничої практики.

13:57 05.03.2024

Педагогічні читання - 2024

28 лютого 2024 року у Вознесенському професійному ліцеї відбулися педагогічні читання на тему “Шляхи формування висококомпетентної особистості учнів”.

14:49 01.03.2024

Благодійна діяльність колективу Вознесенського професійного ліцею

8 лютого 2024 року колектив Вознесенського професійного ліцею  надав  благодійній організації «Благодійний фонд «Одна країна» благодійну допомогу у вигляді грошових коштів для цілей благодійної діяльності, а саме закупівлі радіостанції motjrola 4400e 1 шт. – загальною вартістю 23500 грн., та подальшу передачу її для військових Збройних сил України. А також для потреб вояків були закуплені та передані волонтерам засоби гігієни, ліки, термошкарпетки та  смаколики.

14:22 28.02.2024

ПРОЄКТИВНА МЕТОДИКА «НЕІСНУЮЧА ТВАРИНА»

    27 лютого з учнями групи 21, які навчаються за професією «Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах»  практичним психологом Вариводою Катериною Ігорівною було проведено проєктивну методику “Неіснуюча тварина”, за допомогою якої можна дослідити загальні особливості учнів та зрозуміти, як учні сприймають внутрішній світ. 

14:09 28.02.2024

Ми ніколи цього не забудемо!

   22 лютого у Вознесенському професійному ліцеї проведено патріотичну акцію «Ми ніколи цього не забудемо!» на знак вшанування загиблих вояків -  випускників ліцею та всіх українців, загиблих внаслідок російської агресії.

08:12 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень