A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Безпечна поведінка в цифровому середовищі

У Вознесенському професійному ліцеї педагогами ліцею проведені профілактичні заходи: «Негативний плив соціальних мереж в Інтернеті», «Мінне поле Інтернету», «Що ми знаємо про цифрову безпеку?» з метою розширення й поглиблення знань про небезпеки, які існують в  Інтернеті та соціальних мережах, про шляхи їх подолання. Педагоги намагалися привернути увагу здобувачів освіти до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет. Під час заходів педагоги проводили анкетування, демонстрували відеоролики,презентації та наводили приклади  кримінальної хронічки.

19:19 21.03.2021

Майстер виробничого навчання Блажкун В.І провів відкритий урок

18.03.2021 року в рамках атестації педагогічних працівників Блажкун В.І. провів з учнями групи № 93 ІІІ курсу урок виробничого навчання з професії Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах

14:22 19.03.2021

Педагогічні читання - 2021

16.03.2021 року у Вознесенському професійному ліцеї відбулися педагогічні читання на тему "Розвиток педагогічної майстерності педагога як один із основних чинників формування компетентного учня". 

09:43 17.03.2021

Конкурс «Найкраще привітання матусі!»

З 01.03. по 03.03. 2021 року у Вознесенському професійному ліцеї проходив конкурс на виготовлення власноруч привітальної листівки «Найкраще привітання матусі!». У конкурсі брали участь учні навчальних груп. Отже, результат конкурсу: І місце - Коршунов Ілля , група № 2 ІІ курсу ( класний керівник Слєпєндяєва О.В.). ІІ місце – Козіцька Наталія, Салтикова Юлія, група № 95 ІІІ курсу ( класний керівник Ляшенко І.І.). ІІ місце – Ткачук Вікторія, Венгерова Дар’я, група № 95 ІІІ курсу ( класний керівник Васильєва О.Д.). ІІІ місце – Самарець Дмитро, група № 93 ІІІ курсу ( класний керівник Мартинова Н.В.). ІІІ місце – Деркач Олександра, Тітова Діана,Філіп Анастасія, група № 8 І курсу (класний керівник Пацалова М.О.). Вітаємо переможців! Молодці!

18:39 04.03.2021

І етап ХХ обласних Молодіжних спортивних ігор

В рамках І етапу ХХ обласних Молодіжних спортивних ігор серед команд учнів закладів П(ПТ)О районів і міст Миколаївської області у 2021 році в нашому ліцеї пройшли змагання з настільного тенісу за участі представників усіх навчальних груп.

18:29 04.03.2021

Пам’яті Героїв Небесної Сотні!

15-20 лютого 2021 року у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень громадянського виховання з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку XXI століття, а також вшанування  мужності та подвигу Героїв Небесної Сотні,  які  у  лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору. Протягом Тижня громадянського виховання проводилися наступні заходи:

09:47 03.03.2021

Акція «Залиши свій слід»

З метою популяризації професій, за якими здобувачі освіти навчаються у   Вознесенському професійному ліцеї з 23 по 26 лютого серед учнів ВПЛ проводилась загальноліцейна акція в соціальній мережі Instagram «Залиши свій слід».

08:57 03.03.2021

Масляна солоденька, зустрінемо тебе гарненько!

 – Гостей дорогих ми вітаємо щиро, стрічаємо з хлібом, любов’ю та миром. У нашого народу є чудові традиції, такими словами розпочалося свято «Масляна», яке проводилося у Вознесенському професійному ліцеї 25 лютого. Це свято початку весни. Під час свята вихованці гуртків радували присутніх чудовим дійством. Учні співали пісні, розважали присутніх конкурсами та розвагами, а саме: «Спритний мотальник», «Золоті ворота», «Бій подушками». Всі присутні танцювали, водили хороводи та отримували за участь солодкі призи від учнівського профспілкового комітету. За народною традицією, на завершення свята Масляної спалили опудало – Морену. А наші кухарі всіх присутніх почастували млинцями, калачами, бубликами, варениками та узваром із сухофруктів.

18:13 27.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень