A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті жертв голодоморів

    З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу, поглиблення знань про Голодомор як геноцид Українського народу, його причини, перебіг і наслідки у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень пам’яті жертв голодоморів в Україні. Протягом тижня проводилися освітні заходи:

09:03 01.12.2023

Відзначення 10-ї річниці державного свята Дня Гідності та Свободи

      З метою гідного відзначення 10-ї річниці державного свята Дня Гідності та Свободи утвердження в Україні, ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку XXI століття, а також вшанування  мужності  громадян,  які  восени  2004  року  та  у  листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору у навчальному закладі проводився Тиждень громадянського виховання. 

08:56 01.12.2023

Міжнародний день толерантності

Добрий день, шановні здобувачі освіти! 16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності. Його запровадили у 1996 році  за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме цього дня ЮНЕСКО ухвалило Декларацію принципів терпимості. У Декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.

08:43 01.12.2023

Будьмо толерантними!

        Відповідно до річного плану 2023-2024 навчального року у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів активної життєвої позиції, громадянського  та художньо-естетичного виховання у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень толерантності  у період 13.11. - 17.11.2023 року. Протягом тижня здобувачі освіти, педагоги та батьки брали участь у різноманітних та цікавих заходах, а саме:

08:43 01.12.2023

Хелловін по-українськи

31 жовтня керівником драматичного та хореографічного гуртків Процак Інною Миколаївною проведено пізнавально-ігрову програму до Дня всіх святих «Хелловін по-українськи». В програмі свята були проведені для мешканців гуртожитку цікаві естафети та ігри, конкурс на найцікавіший гарбуз, конкурс на найкращий жахливо-страшний образ. Переможці конкурсів отримали цікаві призи.

12:33 13.11.2023

ДСНС попереджає!

    02.11.2023 року для здобувачів освіти Вознесенського професійного ліцею проведено  навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів  провідними інспекторами ВЗИС Вознесенського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області лейтенантом служби цивільного захисту Кутольвас  Владиславом Вікторовичем та інспектором ВОППР та ЗИЗ Вознесенського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області лейтенантом  служби цивільного захисту Медведенко Євгенієм Олександровичем.

10:06 07.11.2023

Зустріч з випускником, вояком ЗСУ Макуріним Сергієм

     03.11. до Вознесенського професійного ліцею завітав випускник групи № 91 2019 року Макурін Сергій Борисович. Сергій зустрівся з педагогами та  ліцеїстами. Під час зустрічі згадували роки навчання в ліцеї. У ліцеї навчався і братик Віктор, а нині сестричка Світлана отримує професію. Сергій розповів про свої військові будні, про своїх побратимів та військові подвиги.  Макурін Сергій – Герой Сьогодення, вояк Збройних сил України, патріот України.  Дякуємо кожному і кожній, хто стоїть на захисті нашої країни!

10:06 07.11.2023

Виставка тактичного спорядження «Збройні сили України: війна за незалежність»

З метою військово-патріотичного виховання молоді ліцею  у Вознесенському професійному ліцеї разом із волонтерами фонду «Одна Країна» та воїнами - вознесенцями, які зараз боронять Україну, організована виставка «Збройні сили України: війна  за незалежність». Виставка  присвячена військовим діям у південних та східних областях України. Її основу складають особисті речі бійців. Крім того, на виставці представлені фрагменти зброї та тактичного спорядження: хвостовик для гранати, аптечка для медика, аптечка тактична військова, тепловізор, різнокаліберні гільзи, рації, військові шеврони, сюжетні фотографії, сухпайки ЗСУ, маскувальна сітка та багато іншого. Здобувачі освіти мали змогу не тільки переглянути, доторкнутися до експонатів військового спорядження, але й приміряти військову форму вояка Збройних сил України. Сьогодні вознесенців переповнює відчуття вдячності воякам, які стоять на захисті держави, які ризикують своїм життям заради того, щоб ми могли будувати європейську державу з комфортними умовами для життя нашого українського народу.

08:35 03.11.2023

І в звуках пам'ять відгукнеться!

З метою гідного відзначення  79-ї річниці визволення України  від фашистських загарбників, вшанування  ветеранів Другої світової війни та борців за незалежність України в період Другої світової війни, увічнення пам’яті загиблих та збереження традицій старших поколінь, громадянського та патріотичного виховання молоді ліцею, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві у Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень військово – патріотичного виховання, приурочений      79 - й  річниці визволення України  від фашистських загарбників.

10:33 02.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень