A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

  У Вознесенському професійному ліцеї був проведений Тиждень військово – патріотичного виховання  з нагоди відзначення 82 - ї  річниці Дня скорботи  і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Протягом тижня були проведені наступні виховні заходи:

09:58 23.06.2023

ДКА в групі № 7

21 червня 2023 року відбулося засідання Державної кваліфікаційної комісії для проведення кваліфікаційної атестації здобувачів освіти навчальної групи 7 з професії "Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування" (майстер виробничого навчання Прокопчук В.П., класний керівник Варивода К.І.). Під час захисту дипломних робіт випускники показували свої знання з обраної професії. По завершенні захисту, здобувачам освіти групи 7 присвоєно робітничі розряди. Для випускників проведена урочиста лінійка, під час якої найкращі побажання прозвучали від директора Путієнка С.П., заступників директора Усенко О.А. та Попової Н.В., класного керівника та майстра виробничого навчання. Колесник Андрій та Радомський Денис, випускники групи передали Книгу літопису учням ліцею ІІ курсу. Під час заходу вручалися учням дипломи кваліфікованого робітника, свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та почесні грамоти. А батькам були вручені подяки за належне виховання дітей. На заході був присутній Радомський Віктор Степанович - батько випускника, вояк Збройних сил України, Герой сьогодення. Оплесками та квітами всі присутні привітали почесного гостя. Шановні випускники, хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи! Ви - молодь нашої країни, її надія на майбутнє. Ми віримо у вас та в те, що ви робитимете Україну найкращим місцем на землі! В добру путь, дорогі випускники! Слава Україні! Героям слава!

09:58 23.06.2023

Тиждень родинно-сімейного виховання з відзначення Дня захисту дітей

    З  метою родинно-сімейного виховання, захисту прав дитини, аби діти могли навчатися, рости щасливими і займалися улюбленою справою, збереження та примноження сімейних традицій у Вознесенському професійному ліцеї   проведено Тиждень родинно-сімейного виховання з відзначення Дня захисту дітей.

14:18 02.06.2023

Арт- простір «Долоньки ніжності: діти – майбутнє України!»

02.06.23 практичним психологом ліцею Вариводою Катериною Ігорівною проведено Арт- простір «Долоньки ніжності: діти – майбутнє України!», метою якого було закликати учнів до об’єднання, адже ми сильні та мужні Українці. Учні завзято брали участь, також до арт-простору приєдналася заступник директора Усенко О.А.

14:18 02.06.2023

Міжнародний день захисту дітей у Вознесенському професійному ліцеї

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

09:09 02.06.2023

Онлайн-зустрічі з випускниками 9-х класів

  У рамках проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти адміністрація Вознесенського професійного ліцею провела онлайн-зустрічі з випускниками 9-х класів Олександрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка та ЗОШ № 6 Вознесенської міської ради. Під час спілкування дев’ятикласники  віртуально ознайомилися з матеріально-технічною базою кожної професії, навчальними кабінетами, гуртковою роботою та цікавими виробами з професії  вихованців ліцею . Щиро дякуємо адміністрації шкіл за організацію заходів та співпрацю.

09:02 29.05.2023

День відкритих дверей

     18 травня 2023 року, у День відкритих дверей, адміністрація та педагогічний колектив Вознесенського професійного ліцею із задоволенням зустріли випускників 9-х  та 11-х класів, їх батьків та всіх бажаючих.

10:45 22.05.2023

Відкриття експозиції «Вічна пам'ять і слава Героям Сьогодення – випускникам ВПЛ»

    «Ми сьогодні відкрили експозицію «Вічна пам'ять і слава Героям Сьогодення – випускникам ВПЛ», присвячену світлій пам’яті загиблих випускників ліцею – захисників України, які віддали своє життя у боях за Україну. Це частина історії ліцею, яка розповідає про тих, хто сьогодні утворює над нашою країною щит захисту», - повідомила Усенко О.А.,заступник директора з НВихР.

08:08 19.05.2023

Навчання мінній безпеці

   15 травня у  Вознесенському професійному ліцеї  інструкторами громадської організації «Асоціація сапери України» в рамках спільного проекту з NPA було проведено інформування та  навчання викладачів, майстрів та учнів безпечній поведінці при повітряній тривозі, раптовому обстрілі, евакуації,  ядерній загрозі,   виявлені вибухонебезпечних предметів. Інформування тривало часом в одну годину. Всі учасники отримали роздатковий матеріал. Метою проекту було підвищити безпеку працівників і учнів шляхом проведення сертифікованими інструкторами навчання щодо безпечної поведінки під час військових дій.

08:08 19.05.2023

12 травня – Свято екологічної освіти

    Людство досягло такої стадії, коли антропогенна дія на біосферу набула безповоротного характеру, різко загострилися протиріччя між зростаючими потребами суспільства і можливостями природи. Екологічна освіта висунута ЮНЕСКО і  Програмою ООН з охорони довкілля в розряд основних засобів гармонізації  взаємодії людини і природи. У цей день для учнів був проведений круглий стіл «Людина – Суспільство - Природа», присвячений питанням екології.

11:20 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень