A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття експозиції «Вічна пам'ять і слава Героям Сьогодення – випускникам ВПЛ»

    «Ми сьогодні відкрили експозицію «Вічна пам'ять і слава Героям Сьогодення – випускникам ВПЛ», присвячену світлій пам’яті загиблих випускників ліцею – захисників України, які віддали своє життя у боях за Україну. Це частина історії ліцею, яка розповідає про тих, хто сьогодні утворює над нашою країною щит захисту», - повідомила Усенко О.А.,заступник директора з НВихР.

08:08 19.05.2023

Навчання мінній безпеці

   15 травня у  Вознесенському професійному ліцеї  інструкторами громадської організації «Асоціація сапери України» в рамках спільного проекту з NPA було проведено інформування та  навчання викладачів, майстрів та учнів безпечній поведінці при повітряній тривозі, раптовому обстрілі, евакуації,  ядерній загрозі,   виявлені вибухонебезпечних предметів. Інформування тривало часом в одну годину. Всі учасники отримали роздатковий матеріал. Метою проекту було підвищити безпеку працівників і учнів шляхом проведення сертифікованими інструкторами навчання щодо безпечної поведінки під час військових дій.

08:08 19.05.2023

12 травня – Свято екологічної освіти

    Людство досягло такої стадії, коли антропогенна дія на біосферу набула безповоротного характеру, різко загострилися протиріччя між зростаючими потребами суспільства і можливостями природи. Екологічна освіта висунута ЮНЕСКО і  Програмою ООН з охорони довкілля в розряд основних засобів гармонізації  взаємодії людини і природи. У цей день для учнів був проведений круглий стіл «Людина – Суспільство - Природа», присвячений питанням екології.

11:20 16.05.2023

Канцур Владислав – Герой Сьогодення!

   У гості до Вознесенського професійного ліцею завітав колишній учень групи № 85, випускник 2019 року  Канцур Владислав Вікторович. Ще вчора Владислав навчався професії електрозварника, сидів за партою у навчальних кабінетах, брав участь у виготовленні декоративних виробів із металу під час уроків виробничого навчання. А сьогодні наш випускник захищає рідну землю від ворога у складі Збройних сил України.

14:09 11.05.2023

Змагання з футболу

      4 травня у Вознесенському професійному ліцеї між здобувачами освіти навчальних груп № 11, №12 та № 14 ІІ курсу відбулися змагання з футболу. Метою змагань є популяризація футболу, як виду спорту серед учнів та пропагування здорового способу життя. Підготував команди керівник фізичного виховання Кіпер Сергій Сергійович. 

12:42 05.05.2023

Дзвони Чорнобиля б’ють на сполох

     З метою екологічного виховання здобувачів освіти, збереження природи та природоохоронних надр, чистого довкілля, навколишнього середовища, відзначення 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи та вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у Вознесенському професійному ліцеї проведено Декаду екологічного виховання. Протягом декади проведені цікаві та різноманітні заходи:

12:32 05.05.2023

Будьте пильними ! Бережіть себе!

      Сьогодні питання безпеки вкрай актуальне, адже майже щодня на території Миколаївської області рятувальники знаходять і знешкоджують боєприпаси та вибухонебезпечні предмети. Це вимагає посиленої уваги до питань навчання правил безпеки. 

10:42 28.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень