A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Дата: 23.09.2022 07:59
Кількість переглядів: 53

Людина створена природою для миру, а не для війни,

Народжена для радості, а не для горя…

           

     У Вознесенському професійному ліцеї проведено  Тиждень громадянського виховання. Всі заходи проводилися в рамках Всеукраїнської освітньої акції  з метою відзначення 21 вересня Міжнародного Дня Миру. 21 вересня 2022 року, в 210 день війни, коли у нашій країні відбувається кровопролитна вітчизняна війна з російським агресором, цей день дуже важливий. Класними керівниками проведено змістовні та цікаві виховні години в режимі онлайн. Бібліотекар Орлева Т.П. провела годину спілкування для мешканців гуртожитку «Батьківщина у нас одна». Рада гуртожитку разом із вихователем Кіпер Р.О. організували конкурс малюнків «Нам потрібен мир!». Учні із задоволенням взяли участь в інформаційній лінійці. Волонтери ліцею читали вірші, виконували пісні про мир, представили свої малюнки, фотоматеріали.

     Ведуча інформаційної лінійки запросила всіх об'єднатися  в роботі над проєктом «Голуб миру» в рамках  Всеукраїнської освітньої акції. Ведуча звернулася до всіх присутніх зі словами: «Ми привернемо увагу усього світу, покажемо, що у важкий час, як ніколи важлива єдність. І  нехай кожен з нас  -  крапля в океані, та разом ми зможемо подолати усі негаразди. У вас  в руках знаходиться символічний «Голуб миру», тож розташуємо  його  на інформаційному стенді ліцею із побажанням миру та злагоди всім людям земної кулі».

   Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих Героїв сьогодення, які віддали своє життя у кровопролитній війні з російським агресором в ім’я світлого майбутнього нашої країни.

  Під час заходу всі присутні побажали один одному миру, злагоди, добра та благополуччя та найшвидшої ПЕРЕМОГИ у війні.

Слава Збройним силам України!

Слава сильному, волелюбному та мужньому народу України!

 

   

Пропонуємо педагогічним та учнівським колективам професійно-технічних навчальних закладів України долучитися до нашої акції

«ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Ми за мир у всьому світі!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень