A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Засідання методичної комісії класних керівників

Дата: 14.03.2024 09:12
Кількість переглядів: 23

    11 березня 2024 року проведено чергове  засідання методичної комісії класних керівників на тему : «Формування морально-етичних цінностей в учнях та створення комфортних умов для розкриття учнівського потенціалу в ліцеї».

   Члени методичної комісії підготували цікаві виступи:

- «Система моральних принципів людства» - класний керівник Соколовський Б.Б., який розповів про основні функції моралі та класифікацію моральних принципів;

 - «Принципи морального виховання в навчальному закладі»- класний керівник Буць Г.Г., який зосередив увагу на вихованні морально-етичних норм спілкування здобувачів освіти під час  освітнього процесу;

- «Впровадження гендерного підходу у системі П(ПТ)О України» - класний керівник Серкал С.Я., який ознайомив присутніх із модельною дорожньою картою просування гендерної рівності в системі професійної (професійно-технічної) освіти на регіональному рівні.

    Практичний психолог Варивода К.І. провела тренінгове заняття «Особливості гендеру в Україні», метою якого є свідоме формування толерантної поведінки підлітків.  Під час тренінгу проведені вправи: «Стать чи гендер?», «Гендерні стереотипи», «Ми – всі рівні між собою», а по завершенні тренінгу Варивода К.І. ознайомила присутніх із порадником для батьків «Шляхи взаємодії батьків та дітей».

   Засідання методичної комісії класних керівників завершилось обміном думками з досвіду роботи членів методичної комісії та побажанням успіхів у навчанні та вихованні молоді ліцею.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень