A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Випуск групи № 20 професії Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах

Дата: 19.02.2024 09:13
Кількість переглядів: 17

   Зварник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи залежить багато чого: довговічність та стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Важко назвати такий сегмент виробництва, де б не застосовувалася праця зварника.

  16 лютого 2024 року у Вознесенському професійному ліцеї відбулася державна кваліфікаційна атестація у групі 20 за професією «Електрозварник ручного зварювання розряд; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах».

На ДКА був присутній начальник структурного підрозділу «Вознесенська колійна машинна станція з ремонту земляного полотна» філії «Центр з будівництва та ремонту інженерних споруд» акціонерного товариства «Українська залізниця» Куцовський Григорій Дмитрович, який ознайомив випускників з умовами праці свого підприємства та запропонував робочі місця  для працевлаштування.

  Здобувачі освіти продемонстрували відмінні знання теоретичного матеріалу зварників, а підсумки виробничого навчання і виробничої практики на підприємствах свідчать про чудові практичні навички. Саме ці показники дозволили вчорашнім юнакам і дівчатам стати кваліфікованими робітниками та отримати кваліфікацію Електрозварник ручного зварювання 4-й розряд; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах – 2 розряд. Також, випускники власноруч виготовили та передали на учнівський гуртожиток 30 стільців, що є їх внеском у поповнення меблями кімнат мешканців гуртожитку.

   Викладач професійно-теоретичної підготовки Машкін О.А., майстри виробничого навчання Заволока С.В. і Блажкун В.І. вклали свої професійні знання та вміння  у кожного випускника.

  Вітаємо наших випускників з успішно складеною Державною кваліфікаційною атестацією та бажаємо їм професійного зростання й життєвої реалізації!

  Щасливої долі, шановні випускники!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень