A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи № 12

Дата: 15.03.2024 09:18
Кількість переглядів: 18

Традиційно, після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним планом, у Вознесенському професійному ліцеї 13 березня відбулася поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування».
      Поетапна кваліфікація складається з двох частин: виконання пробної кваліфікаційної  роботи на робочих місцях в умовах підприємства та перевірки рівня теоретичної підготовки в умовах закладу освіти.
     Здобувачі освіти відповідально поставились до цієї події. У ході виконання роботи учні аналізували будову та способи користування простими такелажними засобами; види зварювального устаткування, що застосовується під час електромонтажних робіт, правила користування ним; правила комплектації матеріалів і устаткування для виконання електромонтажних робіт у житлових, культурно-побутових та адміністративних будинках; виступили з доповіддю про проходження практики. 
     Кваліфікаційна комісія заслухала кожного здобувача освіти і прийшла до висновку, що здобувачі освіти ІІІ курсу групи №12 мають достатній рівень знань і заслуговують на встановлення їм 3–го розряду з професійної кваліфікації електромонтажник силових мереж та електроустаткування, про що було складено і підписано протокол.

 Вітаємо здобувачів освіти та бажаємо подальших успіхів у навчанні!
Майстер виробничого навчання Прокопчук Володимир Павлович.
Викладач спецдисциплін Машкін Олександр Анатолійович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень