A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Місячник громадянського виховання з відзначення Дня Європи

Дата: 04.06.2019 09:32
Кількість переглядів: 266

З метою громадянського виховання учнівської молоді ліцею, виховання у молоді почуття гордості за свій народ, безумовного сприйняття України як  єдиної європейської країни в Вознесенському професійному ліцеї був проведений Місячник громадянського виховання з відзначення Дня Європи у 2019 році.

Протягом травня місяця педагогічні працівники та учнівська активна молодь ліцею організовували цікаві та різноманітні заходи. Класні керівники організували для учнів євроквест «Європа: єдність у різномаїтті». Викладачі історії Пацалова М.О. і Соколовський Б.Б. провели годину спілкування «Значення інтеграційних процесів у сучасній Європі».

Викладач зарубіжної літератури Усенко О.А. підготувала для учнів цікавий лінгвістичний країнознавчий круїз «Сім’я демократичних європейських країн», де дві команди  учнів під час конкурсних завдань, боролися за кубок «Кращий знавець європейських країн». Вихователь гуртожитку Кіпер Р.О., Рада гуртожитку та мешканці гуртожитку здійснили віртуальну турне-подорож країнами Європи, а також із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Малюємо Європу». Бібліотекар Орлева Т.П., члени гуртка «Книголюби» і  мешканці гуртожитку відвідали бібліотечну кав’ярню «День Європи – день спільних цінностей, спільної історії  всіх європейських країн». Самі активні учні були нагороджені грамотами  та подяками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень