A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

ДКА в групі № 7

Дата: 23.06.2023 09:58
Кількість переглядів: 19

21 червня 2023 року відбулося засідання Державної кваліфікаційної комісії для проведення кваліфікаційної атестації здобувачів освіти навчальної групи 7 з професії "Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування" (майстер виробничого навчання Прокопчук В.П., класний керівник Варивода К.І.).
Під час захисту дипломних робіт випускники показували свої знання з обраної професії. По завершенні захисту, здобувачам освіти групи 7 присвоєно робітничі розряди.
Для випускників проведена урочиста лінійка, під час якої найкращі побажання прозвучали від директора Путієнка С.П., заступників директора Усенко О.А. та Попової Н.В., класного керівника та майстра виробничого навчання. Колесник Андрій та Радомський Денис, випускники групи передали Книгу літопису учням ліцею ІІ курсу. Під час заходу вручалися учням дипломи кваліфікованого робітника, свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та почесні грамоти. А батькам були вручені подяки за належне виховання дітей. На заході був присутній Радомський Віктор Степанович - батько випускника, вояк Збройних сил України, Герой сьогодення. Оплесками та квітами всі присутні привітали почесного гостя.
Шановні випускники, хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи! Ви - молодь нашої країни, її надія на майбутнє. Ми віримо у вас та в те, що ви робитимете Україну найкращим місцем на землі!
В добру путь, дорогі випускники!
Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень