A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Учні І курсу опановують нову будівельну професію

Дата: 12.02.2024 10:20
Кількість переглядів: 11

Професія «Штукатур» займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. На сьогодні вона користується попитом на ринку праці і є дуже затребуваною. Штукатур - це перший фахівець, від якості роботи якого залежить естетичний вигляд будинку. Розмір заробітку штукатура залежить від його кваліфікації. Отже, можна сміливо стверджувати, що у професійного штукатура робота буде завжди.

05 лютого 2024 року майстер виробничого навчання Даниленко Наталія Сергіївна провела відкрите виробниче заняття в групі №24 (професія «Штукатур, маляр») на тему «Розрівнювання розчинової суміші правилом». 

Під час уроку майстер та учні використовували новітні інструменти та матеріали, які були надані за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії. 

Учні готували поверхні до опорядження, замішували розчин, наносили розчин вручну, розрівнювали його і затирали; вміло використовували робочий інструмент та дотримувались правил техніки безпеки. Під час уроку спостерігалася активна співпраця майстра виробничого навчання та учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень