A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

День відкритих дверей

Дата: 22.05.2023 10:45
Кількість переглядів: 17

     18 травня 2023 року, у День відкритих дверей, адміністрація та педагогічний колектив Вознесенського професійного ліцею із задоволенням зустріли випускників 9-х  та 11-х класів, їх батьків та всіх бажаючих.

 З метою проведення профорієнтаційної роботи, цікава та різноманітна програма була організована для вступників. Це і зустріч за круглим столом адміністрації та педагогічного колективу «Професія твоєї мрії», екскурс ліцеєм «У світі професії». Вступники взяли участь в майстер – класах у виробничих майстернях «Мої перші кроки в професії».  Майстри виробничого навчання ознайомили вступників із матеріально-технічною базою майстерень.

    А на завершення Дня відкритих дверей  для гостей було проведено свято до Дня вишиванки  «Я щастя вишивала». Процак І.М., керівниця гуртків художньо-естетичного напряму та її вихованці  представили цікаве театралізоване дійство, пов’язане зі святом вишиванки. Звучали вірші, дівчатка співали українські пісні та дарували таночки.   

    Вишиванка – це один із найдавніших та найпоширеніших видів народної творчості. Вишиванка – символ української душі, наш оберіг і символ краси. Наш народ  подарував світові неповторну українську вишивку, за якою нас упізнають в різних куточках світу, у вишиванці завжди модно і красиво.

От і сьогодні, народна традиція не зникає, а набирає обертів, популярності, стає актуальною й підсилюється сучасними формами одягу, новими візерунками, взятими людьми все з тої живої Землі-матінки, з рідної природи. 

    Чудовим елементом свята був парад вишиванок, представлений педагогами ліцею на чолі з директором С.П. Путієнко.

    Вишиванка – духовна броня українців, а Україна – броня світу!

 

     Усі присутні отримали максимум задоволення та позитиву.

 

А Вознесенський професійний ліцей із радістю запрошує на навчання  випускників 9-х  та 11-х класів ЗОШ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень