A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Спорт – це здоров’я і краса!

Дата: 16.09.2022 10:55
Кількість переглядів: 50

    З метою пропагування здорового способу життя учнівської молоді, сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, ідеї мирного співіснування держави і народів, залучення до занять фізичною культурою та спортом у Вознесенському професійному ліцеї з 12 по 16 вересня 2022 року проведено Олімпійський тиждень.

   Протягом Олімпійського тижня проведено ряд цікавих заходів. Класними керівниками проведено Олімпійський урок у режимі онлайн на тему:«Видатні спортсмени Миколаївщини - гордість України!». Вихователем  Кіпер Р.О. організовано конкурс малюнків на асфальті для мешканців гуртожитку, який пройшов під гаслом: «Спорт – це здоров’я і краса!».

   Запам’ятається учням спортивне свято до  Дня фізичної культури і спорту «Ліцейна родина – спортивна родина». Розпочався захід урочисто, зі звучання Державного   Гімну України, хвилини мовчання за українцями, що загинули від рук російського агресора. Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя за свободу і незалежність українського народу.  

Кращі спортсмени І курсу підняли Прапор країни. Привітав учнів зі святом директор ліцею Путієнко Сергій Павлович та побажав учням гарних результатів та перемог. Сподобався учням виступ учасників хореографічного колективу «Калейдоскоп» під керівництвом  Процак І.М..

  Цікавим елементом заходу була фізкультурна розминка, проведена керівником фізичного виховання Кіпером С.С.. Легкоатлетичні змагання пройшли з двох видів: біг на 60 метрів та стрибки у довжину з місця.

    За результатами змагань оголошено найкращих спортсменів,ними стали:

Біг  на 60 м.

 І місце - Мудрик Данило,учень  групи №20 ТО,

ІІ місце – Шевелілкін Дмитро, учень групи №16,

ІІІ місце  - Панасюк Сергій, учень групи №20 ТО .         

 

Стрибки у довжину з місця.

 І місце  - Мудрик Данило, учень гр.№20,

ІІ місце - Пасенко Саід, учень групи №17,

ІІІ місце - Долгушин Андрій, учень групи №16.

     По завершенню заходу прозвучала пісня «Стефанія» у виконанні учня ліцею Мудрика Данила, яка підійняла дух та настрій учасників змагань.

             Педагогічний та учнівський колективи ліцею бажають усім бути здоровими  

           та щасливими, витривалими та спортивними, а саме найголовніше бажання – найшвидшої ПЕРЕМОГИ у визвольній війні нашого мужнього українського народу!

                                                                                  

Слава захисникам та захисницям України, які боронять рідну землю від російського агресора.

Слава Україні! Слава Збройним силам України!

Слава українському народові!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень