A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Груповий курс «Управління стресом для дорослих «Самодопомога +»

Дата: 29.04.2024 10:58
Кількість переглядів: 10

    24 квітня 2024 року у Вознесенському професійному ліцеї завершився  груповий мультимедійний курс «Управління стресом для дорослих «Самодопомога +», розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я, що складався із п’яти сесій. Основною темою курсу є концепція з терапії прийняття та зобов’язання, згідно з якою спроби відігнати небажані думки та почуття, які можуть посилити ці проблеми.

   Фахівчині інклюзивно-ресурсного центру Вознесенської міської ради Гузенко Юлія та Ємельяненко Діана провели для педагогів ліцею п’ять сесій, розроблених на основі п’яти основних навичок, а саме: «Заземлення», «Відчепляємося з гачка», «Діємо згідно з власними цінностями», «Проявляємо доброту» та «Створюємо простір» . Метою сесій було визначення стресу, його впливу на людей, оволодіння вміннями для покращення свого емоційного стану та самодопомоги у боротьбі зі стресом.

   Дякуємо тренерам за отримання корисної інформації, хочеться відзначити практичний підхід до подання матеріалу, ознайомлення із вправами щодо психологічного розвантаження.

   Дякуємо за співпрацю! Було легко, цікаво, змістовно, практично, позитивно та натхненно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень