A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

День українського добровольця

Дата: 20.03.2023 11:29
Кількість переглядів: 29

          У Вознесенському професійному ліцеї  проводиться тиждень патріотичного виховання щодо відзначення Дня українського добровольця з метою зміцнення патріотичного духу молоді, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, виховання активної  громадянської життєвої позиції, почуття патріотизму в учнівської молоді ліцею. Здобувачі освіти мали змогу відвідати цікаві патріотичні заходи:

  • онлайн-урок патріотичного виховання «Український доброволець – взірець для молоді»;
  • покладання квітів та вшанування загиблих патріотів, випускників ліцею, які загинули під час російсько-української війни;
  • година пам’яті «У пам’яті нашій залишаться назавжди»;
  •  перегляд документального фільму, презентації «Подвиг українських добровольців житиме у віках»;
  • огляд-ознайомлення із тематичною виставкою «Присвячується українському добровольцю!».

   Під час заходів педагоги розповідали учням про події російсько-української війни, ознайомлювали з історією українських добровольчих формувань та згадували полеглих добровольців, загиблих героїв-воїнів – випускників ліцею.

   Багато добровольців Вознесенщини і до нині проходять військову службу у лавах Збройних Сил України. Вони брали участь в антитерористичній операції на Сході України та наразі перебувають на передовій у складі підрозділів, задіяних у визвольній війні. В цей день українці вшановують мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Дякуємо добровольцям за їх подвиг, готовність віддати своє життя заради незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Хочемо побажати їм у цей день міцного здоров’я, витримки, мужності та віри у ПЕРЕМОГУ. Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі.

  

             Вічна слава героям, які полягли за Україну!  Герої не вмирають!

 

            Слава Збройним силам України! Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень