A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Чаленко Анатолій Олександрович – стипендіат виконавчого комітету Вознесенської міської ради в номінації «Кращий майбутній будівельник міста» 2023 року

Дата: 11.10.2023 11:42
Кількість переглядів: 14

Чаленко Анатолій навчається у Вознесенському професійному ліцеї з 01 вересня 2021 року за професією «Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах». За час навчання показав себе як відповідальний та дисциплінований учень. Має достатній та високий рівень навчальних досягнень. Наполегливо оволодіває обраною професією, має творчі професійні здібності.

 Займається спортом. Активний учасник загальноліцейних заходів та спортивних змагань області з футболу. Анатолій виявив себе гарним організатором. До старших відноситься з повагою.

Чаленко Анатолій очолює учнівський парламент ліцею – орган учнівського самоврядування ліцею.

Анатолій - компанійська, товариська людина. Позитивно сприймає оточуючих. Легко підтримує бесіду. Має гарну пам'ять, мовлення активне, стримане, змістовне. Хлопець чесний, щирий, має хороше почуття гумору, оптимістичне самовідчуття. В учня високий рівень потреби у спілкуванні з ровесниками. Впевнений у собі, вміє відстоювати власну думку.

Не має шкідливих звичок.

Батьки Анатолія, Костенко Ігор Леонідович та Болюх Юлія Анатоліївна  цікавляться навчанням та вихованням сина. Батько учня захищає країну  в російсько-українській війні та заходиться у складі Збройних сил України. Батьки підтримують тісний зв'язок з педагогами ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень